9 januari 2017 - Start spreekuurlocatie in Velp

4 nov. 2016

Vanwege toenemende belangstelling vanuit de oostelijke regio starten we op 9 januari 2017 met een spreekuurlocatie in Velp voor cosmetische chirurgie.

Vanwege de toenemende vraag naar consultmogelijkheden voor cosmetische chirurgie in de oostelijke regio's, start Bergman Clinics vanaf 9 januari 2017 met een spreekuur in onze vestiging in Velp. U kunt zich ook aanmelden voor een consult tijdens de Open Dag op 14 januari aanstaande.

Er zijn geen wachttijden en zoals bij alle vestigingen van Bergman Clinics staan kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en service hier ook centraal.

De consulten en controles zullen in Velp plaatsvinden en alleen de operatieve ingreep zal in de kliniek voor Uiterlijk en Huid in Bilthoven worden uitgevoerd.

Plastisch chirurg Wynand Melenhorst zal 1x in de twee weken op maandag spreekuur houden in Velp. Tijdens het vrijblijvende consult kan direct een behandelplan worden besproken en kunnen ter plekke vervolgafspraken worden ingepland.

INTERESSE OF MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over het spreekuur in Velp of nu alvast een afspraak inplannen? Neem dan contact op met het Contact & Service Center via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl.

De vestiging in Velp is de achtste locatie van Bergman Clinics | Uiterlijk en Huid in Nederland. De overige vestigingen zijn gelegen in respectievelijk Amsterdam, Bilthoven, Groningen, Heerenveen, Rijswijk, 's-Hertogenbosch en Zwolle.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!