9 januari 2017 - Start spreekuurlocatie in Velp

04 nov

Vanwege de toenemende vraag naar consultmogelijkheden voor cosmetische chirurgie in de oostelijke regio's, start Bergman Clinics vanaf 9 januari 2017 met een spreekuur in onze vestiging in Velp. U kunt zich ook aanmelden voor een consult tijdens de Open Dag op 14 januari aanstaande.

Er zijn geen wachttijden en zoals bij alle vestigingen van Bergman Clinics staan kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en service hier ook centraal.

De consulten en controles zullen in Velp plaatsvinden en alleen de operatieve ingreep zal in de kliniek voor Uiterlijk en Huid in Bilthoven worden uitgevoerd.

Plastisch chirurg Wynand Melenhorst zal 1x in de twee weken op maandag spreekuur houden in Velp. Tijdens het vrijblijvende consult kan direct een behandelplan worden besproken en kunnen ter plekke vervolgafspraken worden ingepland.

INTERESSE OF MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over het spreekuur in Velp of nu alvast een afspraak inplannen? Neem dan contact op met het Contact & Service Center via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl.

De vestiging in Velp is de achtste locatie van Bergman Clinics | Uiterlijk en Huid in Nederland. De overige vestigingen zijn gelegen in respectievelijk Amsterdam, Bilthoven, Groningen, Heerenveen, Rijswijk, 's-Hertogenbosch en Zwolle.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png