Hoge waardering Bergman Clinics Behandelpad App door cliënten

13 jan

Naarden 13 januari 2016 - Meer dan 95% van de cliënten ervaart de nieuwe Bergman Clinics Behandelpad App als nuttig of zelfs zeer nuttig. De app is in januari 2016 geïntroduceerd en geeft cliënten de juiste informatie op het juiste moment, voor, tijdens én na de behandeling. Bergman Clinics heeft de app geïntroduceerd om haar cliënten nog beter voor te bereiden op de behandeling en het herstel, voor een optimaal behandelresultaat.

Cliënt waardeert de Behandelpad App

13.000 cliënten hebben in 2016 gebruik gemaakt van de app. Daarnaast zijn er meer dan 1,3 miljoen berichten verzonden aan cliënten om hen op tijd te herinneren aan bijvoorbeeld hun medicatie of een leefregel. Meer dan 95% van de cliënten ervaart de app als nuttig of zelfs zeer nuttig. 

"De app houdt je scherp en door de notificaties wordt je op tijd herinnerd", "Een handige app, welke ik steeds heb geraadpleegd. Alles was duidelijk!" en "Het was een zeer welkome aanvulling op alle mondelinge en schriftelijke communicatie." zijn slechts enkele reacties van cliënten.

De juiste informatie op het juiste moment

Met de Behandelpad App krijgt de cliënt voor, tijdens én na de behandeling de informatie gedoseerd in korte berichten en herinneringen. Op het moment dat het voor de cliënt écht relevant is. Zo zorgt Bergman Clinics ervoor dat de cliënt nog beter is voorbereid op zijn of haar behandeling en herstel, voor een optimaal behandelresultaat. Een gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken app. Voor de cliënt zelf en eventueel de directe omgeving. 

Bergman Clinics: Focus. Aandacht. Resultaat.

Bergman Clinics is de nummer 1 keten van focusklinieken, gespecialiseerd in veelvoorkomende behandelingen. Voor meer dan 20 behandelingen heeft Bergman Clinics in 2016 de Behandelpad App geïntroduceerd. Goede voorbereiding draagt bij aan een optimaal behandelresultaat.

 

Download op mobiel of tablet

Download de app gratis in de Appstore of op Google Play op uw mobiele telefoon of tablet.

 



Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.