Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nieuws

Nieuw: Bey lanceert site met ervaringsverhalen en foto’s

15 feb

15 februari 2019

De stap tot een ingreep aan je gezicht, borsten, buik, benen of huid is niet altijd even makkelijk genomen. Bij Bey snappen we dat maar al te goed. Daarom lanceren we vandaag een speciale site: beyervaringen.nl. Inclusief voor- en na foto’s.

Het gaat op deze ervaringenwebsite om persoonlijke verhalen:‘Als ik in de spiegel kijk, denk ik: ik wou dat ik dit dertig jaar eerder had gedaan,’ schrijft een vrouw over haar borstverkleining. En: ‘Ik heb geen pijnklachten meer bij het fietsen of sporten’ zegt een moeder van vier die voor een buikwandcorrectie koos.

Als nieuw na een Mommy Make-Over
Tussen de verhalen is ook dat van Diana, die na een zwangerschap koos voor een Mommy Make-over: ‘Ik had verwacht dat het mooi zou worden, maar zo mooi had ik niet durven dromen. Iedereen zegt 'wat straal je'. Ik denk omdat je er zelf zo blij mee bent, dat je dat ook uitstraalt.’ Kijk snel op de site voor Diana’s vóór- en na foto’s plus een video van de ingreep.

Extra vertrouwen voor cliënten
Cynthia van Witsen, divisiemanager Bey, is ervan overtuigd dat de persoonlijke verhalen cliënten gerust gaan stellen: "Bij ons in de klinieken ervaren we dat cliënten het prettig vinden om de ervaringen van anderen te zien en te lezen voordat ze een ingreep ondergaan. Een ingreep blijft spannend en op deze manier zie en hoor je van anderen hoe zij het hebben ervaren. Dat geeft extra vertrouwen."

 Kijk op www.beyervaringen.nl voor alle verhalen en voor- en na foto’s.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.