Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Update informatie Coronavirus - Extra informatie rondom afspraken

16 mrt '20

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Voor u is het belangrijk om de volgende zaken te weten:

- Vanaf 17 maart zijn poliklinische afspraken waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch.

- Als de afspraak wordt omgezet naar een telefonische afspraak, dan wordt u als cliënt van tevoren hierover gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

- Operaties en Post-OK afspraken (zoals wondcontroles en hechtingen verwijderen) blijven wel op de kliniek plaatsvinden. Uitzonderingen hierop zijn:

  • Alle geplande operaties in de Bergman Clinics klinieken Breda en Den Bosch tussen 17 maart en 6 april zijn geannuleerd. Wanneer er in deze periode voor u een ingreep gepland staat in één van deze klinieken, dan nemen wij contact met u op.
  • De ingrepen bij Bergman Clinics Uiterlijk (de cosmetische operaties, injectables behandelingen en huidtherapie), Bergman Clinics Refractie (ooglaseren en lensimplantaten en Gezond Gewicht (plaatsing maagballon), worden niet meer uitgevoerd van 17 maart tot en met 6 april.

De behandelingen van maandag 16 maart vinden wel doorgang.

We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip. Andersom hebben wij ook begrip als u zelf uw afspraak wenst te verzetten.

Voor het verzetten van uw afspraak klik dan op onderstaande link ' Formulier Afspraak verzetten - Corona'  en vul het formulier in. Het Contact & Service Center neemt dan z.s.m. contact met u op. 

Formulier Afspraak verzetten - Corona

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.