Update informatie Coronavirus - Extra informatie rondom afspraken

16 mrt

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Voor u is het belangrijk om de volgende zaken te weten:

- Vanaf 17 maart zijn poliklinische afspraken waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch.

- Als de afspraak wordt omgezet naar een telefonische afspraak, dan wordt u als cliënt van tevoren hierover gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

- Operaties en Post-OK afspraken (zoals wondcontroles en hechtingen verwijderen) blijven wel op de kliniek plaatsvinden. Uitzonderingen hierop zijn:

  • Alle geplande operaties in de Bergman Clinics klinieken Breda en Den Bosch tussen 17 maart en 6 april zijn geannuleerd. Wanneer er in deze periode voor u een ingreep gepland staat in één van deze klinieken, dan nemen wij contact met u op.
  • De ingrepen bij Bergman Clinics Uiterlijk (de cosmetische operaties, injectables behandelingen en huidtherapie), Bergman Clinics Refractie (ooglaseren en lensimplantaten en Gezond Gewicht (plaatsing maagballon), worden niet meer uitgevoerd van 17 maart tot en met 6 april.

De behandelingen van maandag 16 maart vinden wel doorgang.

We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip. Andersom hebben wij ook begrip als u zelf uw afspraak wenst te verzetten.

Voor het verzetten van uw afspraak klik dan op onderstaande link ' Formulier Afspraak verzetten - Corona'  en vul het formulier in. Het Contact & Service Center neemt dan z.s.m. contact met u op. 

Formulier Afspraak verzetten - Corona

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png