Update informatie Coronavirus - Extra informatie rondom afspraken

16 mrt '20

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Voor u is het belangrijk om de volgende zaken te weten:

- Vanaf 17 maart zijn poliklinische afspraken waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch.

- Als de afspraak wordt omgezet naar een telefonische afspraak, dan wordt u als cliënt van tevoren hierover gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

- Operaties en Post-OK afspraken (zoals wondcontroles en hechtingen verwijderen) blijven wel op de kliniek plaatsvinden. Uitzonderingen hierop zijn:

  • Alle geplande operaties in de Bergman Clinics klinieken Breda en Den Bosch tussen 17 maart en 6 april zijn geannuleerd. Wanneer er in deze periode voor u een ingreep gepland staat in één van deze klinieken, dan nemen wij contact met u op.
  • De ingrepen bij Bergman Clinics Uiterlijk (de cosmetische operaties, injectables behandelingen en huidtherapie), Bergman Clinics Refractie (ooglaseren en lensimplantaten en Gezond Gewicht (plaatsing maagballon), worden niet meer uitgevoerd van 17 maart tot en met 6 april.

De behandelingen van maandag 16 maart vinden wel doorgang.

We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip. Andersom hebben wij ook begrip als u zelf uw afspraak wenst te verzetten.

Voor het verzetten van uw afspraak klik dan op onderstaande link ' Formulier Afspraak verzetten - Corona'  en vul het formulier in. Het Contact & Service Center neemt dan z.s.m. contact met u op. 

Formulier Afspraak verzetten - Corona

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!