Nieuws - Bewegen

Bergman Clinics | Maatschappelijk Jaarverslag 2022

Met trots deelt Bergman Clinics Nederland haar maatschappelijk jaarverslag over 2022.

Lees meer

’Door de superspecialisatie tillen we elkaar als team naar een hoger level'

Er lopen op dit moment 27 wetenschappelijke studies binnen Bergman Clinics. Negen daarvan lopen binnen de divisie Bewegen. Orthopedisch chirurg Robbert van Dijck licht uit op welke manier hij bijdraagt aan wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer

Nieuwe kliniek Den Bosch | Hambakenwetering 10

Bergman Clinics heeft op maandag 7 maart officieel haar nieuwe multifunctionele behandellocatie aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch geopend. 

Lees meer

Tijdelijke behandelstop aangevraagd door enkele verzekeraars

Bergman Clinics kan de verzekerden van enkele verzekeraars vanaf medio oktober tijdelijk niet in behandeling nemen. Reden hiervoor is dat – deels vanwege de door de Coronapandemie in 2021 in te halen zorg – Bergman Clinics meer verwijzingen, en dus meer patiënten heeft gekregen dan vooraf door verzekeraars ingekocht. 

Lees meer

The Hand Clinic sluit zich aan bij Bergman Clinics

The Hand Clinic is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. The Hand Clinic is een gerenommeerde focuskliniek op het gebied hand & pols-zorg met een vestiging in Amsterdam Zuid-Oost. 

Lees meer

Eerste maand met meer dan 20.000 verwijzingen naar Bergman Clinics

In september verwezen de Nederlandse huisartsen voor het eerst meer dan 20.000 patienten naar de focusklinieken van Bergman Clinics. Dit is het hoogste aantal ooit in één maand en 20% meer dan vorig jaar. 

Lees meer

Triton wordt meerderheidsaandeelhouder in Bergman Clinics

Naarden, 6 april 2021 – Triton heeft een overeenkomst getekend om een meerderheidsbelang te verkrijgen in Bergman Clinics. De huidige aandeelhouders, bestaande uit de familie Malenstein en NPM Capital, blijven als minderheidsaandeelhouder betrokken bij Bergman Clinics. De overeenkomst is onderhevig aan de goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics en de gebruikelijke wettelijke …

Lees meer

Triton investeert in Bergman Clinics in samenwerking met bestaande aandeelhouders

Naarden, 9 maart 2021 – Triton Fund V, geadviseerd door Triton Partners, heeft een overeenkomst getekend om te investeren in Bergman Clinics. De investering wordt gedaan in samenwerking met de bestaande aandeelhouders, bestaande uit de familie Malenstein en NPM Capital. De overeenkomst is onderhevig aan de goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics en de gebruikelijke wettelijke…

Lees meer

Bergman Clinics rondt overname klinieken van Duitse zorgketen Capio af

Volgende stap in groeistrategie met overname zes klinieken in Duitsland Naarden, 2 November 2020 - Bergman Clinics heeft de overname van de klinieken van de Duitse zorgketen Capio afgerond. Met de overname van zes klinieken maakt Bergman Clinics zijn entree in de Duitse markt, wat de grootste Europese zorgmarkt is, en versterkt het de positie in Noordwest-Europa. Bergman Clinics wil door schaalve…

Lees meer

Klinieken en ziekenhuizen werken samen om continuïteit reguliere zorg te waarborgen

26-10-2020 | ZKN werkt in deze fase met het ‘tijdelijk beleidskader’ voor het waarborgen van de acute zorg in de COVID-19 pandemie. De druk op het zorgsysteem neemt toe. En dus moet door alle zorgverleners duidelijkheid worden gegeven wie wat wel en niet kan doen, waar de knelpunten liggen en waar de mogelijkheden. Dat die duidelijkheid door minister van Ark nu helder is neergezet, maa…

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!