Nieuws - Ogen

Bergman Clinics draagt bij aan promotieonderzoek naar cliëntgerichte oogzorg

Bergman Clinics heeft actief bijgedragen aan een promotieonderzoek van optometrist en epidemioloog Petra Rausch-Koster. Dit onderzoek moet uiteindelijk leiden tot meer cliëntgerichte oogzorg, waarvan niet alleen de cliënten maar de volledige gezondheidszorg kan profiteren.

Lees meer

Maand van de Macula

De gehele maand juni staat in het teken van maculadegeneratie. Ook Bergman Clinics | Ogen vraagt deze maand extra aandacht voor deze oogaandoening.

Lees meer

Huisartsen verwijzen in 2e kwartaal 30% meer patiënten naar Bergman Clinics

Zorgdomein-verwijsdata laat zien dat huisartsen in het 2e kwartaal van 2021 meer dan 47.500 patiënten doorverwezen naar de focusklinieken van Bergman Clinics, een niet eerder gezien aantal. Dit is een stijging van 30% ten opzicht van 2019 (en 66% meer dan in 2020, maar in dat jaar was er in het 2e kwartaal een daling i.v.m. de afschaling van zorg door de uitbraak van de coronacrisis).

Lees meer

Bergman Clinics optimaliseert cliëntreis van verwijzing tot en met 1e afspraak.

Zorgtraject nu van A tot Z inzichtelijk voor patiënt. Vanaf 16 juli kunnen cliënten, die zijn verwezen naar Bergman Clinics in één digitale omgeving zelf een afspraak maken en alle informatie vinden om goed voorbereid te zijn op hun eerste afspraak.

Lees meer

Bergman Clinics lanceert ‘Memira by Bergman Clinics’ als nieuw label voor refractiechirurgie

Naarden, 22 juni 2020 – Bergman Clinics lanceert vandaag officieel ‘Memira by Bergman Clinics’ als nieuw label voor refractiechirurgie. Deze keuze komt voort uit de recente overname van het merk Memira – met circa 60 klinieken de leidende keten op het gebied van refractieve oogzorg in Scandinavië – en past in de strategie om met het merk Bergman Clinics volledig …

Lees meer

Wetenschappelijk jaaroverzicht

Sinds eind 2019 hebben we binnen Bergman Clinics een afdeling Wetenschap en Innovatie (W&I). De afdeling W&I zorgt voor de coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek binnen Bergman Clinics.

Lees meer

Bergman Clinics biedt weer reguliere medische zorg

Naarden, 20 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) bieden we weer alle verzekerde en onverzekerde zorg die we voor corona ook boden. De zorg werd stapsgewijs uitgebreid na ingeperkte zorgverlening in verband met het coronavirus. Veiligheid in de klinieken staat voorop. Bergman Clinics volgt hierbij de urgentie- en prioriteitsrichtlijn…

Lees meer

Bergman Clinics breidt medische zorg weer stapsgewijs uit.

Naarden, 4 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) breiden we vanaf 6 mei onze medische zorg weer uit. Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Lees meer

Trots op team Bergman Clinics; meer dan 70 collega’s werken nu in ziekenhuizen in strijd tegen Corona

Inmiddels helpen meer dan 70 van onze collega's mee in ziekenhuizen bij de acute zorg voor Corona-patiënten.

Lees meer

Bergman Clinics verlengt maatregelen in strijd tegen het coronavirus

Naarden, 1 april 2020 – Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) verlengt de maatregelen om het coronavirus in te dammen tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat Bergman Clinics tot dan alleen urgente en/of acute behandelingen uitvoert. Hiermee volgt zij de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!