Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Eerlijk over resultaat

Toon submenu

Eerlijk over resultaat

De kwaliteit van onze behandelingen bepaalt uw kwaliteit van zien. Daarom zijn we eerlijk over de resultaten die u kunt verwachten. We kijken niet alleen naar de medische resultaten maar ook naar de resultaten bij u thuis in het dagelijks leven.
Meest ervaren kliniek van nederland

Met bijna 100.000 behandelingen heeft Bergman Clinics | Ogen (voorheen VisionClinis) de meeste ervaring op het gebied van ooglaseren en lensimplantatie in Nederland. Al onze behandelingen nemen we op in een speciale medische database. Zo kunnen we de resultaten van onze oogartsen voortdurend monitoren en analyseren. We delen die resultaten graag met u.

Resultaten in medische termen

Voor een aantal behandelingen hebben we een resultatenanalyse gedaan. De gegevens kunt u hieronder inzien. Voor de overige behandelingen is deze informatie nog niet beschikbaar.

Resultatenanalyse van 14.000 ooglaserbehandelingen in de periode 2011 - 2013 (in het Engels):

Resultaten volgens de cliënt

Bergman Clinics | Ogen kijkt niet alleen naar de medische resultaten maar ook naar de beleving van de cliënt. Het gaat er immers om dat u na de behandeling goed kan zien en dat het effect van de behandeling aansluit bij wat u had verwacht. Daar doen we gericht onderzoek naar.

Prom’s: klachten en effect

Komt u voor een refractiebehandeling, dan vragen wij u mee te doen aan de PROM’s (Patient Reported Outcome Measures). U vult dan drie keer een online vragenlijst in. De eerste keer is voordat u naar onze kliniek komt voor een consult of behandeling. Daarin vragen we naar uw klachten. Drie maanden na de behandeling vragen we weer hoe het gaat, en een jaar na de behandeling krijgt u de laatste vragenlijst. Daarin vragen we hoe u het resultaat ervaart.

Klachten echt verhelpen

De uitkomsten van de verschillende vragenlijsten vergelijken we met elkaar. Zo vertellen de PROM’s ons duidelijk hoe het resultaat uitpakt in de dagelijkse praktijk. We zien of onze behandelingen de klachten echt verhelpen en kunnen waar nodig onze behandelingen aanpassen. De eerste resultaten van de PROM’s voor Bergman Clinics | Ogen verwachten we in 2017.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.