Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Ervaren artsen

Toon submenu

Ervaren artsen

Sinds 1999 is ons zeer ervaren team van oogartsen reeds gespecialiseerd in refractieve oogchirurgie. Wij begrijpen als geen ander dat een behandeling aan uw ogen spannend kan zijn. Na bijna 100.000 behandelingen is ook dat voor ons de gewoonste zaak van de wereld.
Geschoolde en ervaren medewerkers

Naast alle ervaring van onze medewerkers zorgen wij dat ze goed geschoold zijn en blijven. Al onze oogartsen zijn in Nederland opgeleid en bovendien geregistreerd lid van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC), onderdeel van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Deze houdt toezicht op het naleven van protocollen en de kwaliteit van aangesloten klinieken. Ook zijn al onze oogartsen geregistreerd bij de Specialisten Registratiecommissie van het BIG. Ook alle paramedische medewerkers zijn gekwalificeerd.

Onderzoek en innovatie

We onderzoeken voortdurend nieuwe methodes en technologieën uit binnen- en buitenland. Dit doen we samen met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zo blijven we investeren in de beste zorg voor uw ogen.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.