GA TERUG
Leven zonder bril
Open Dag op zaterdag 29 juni Open Dag op zaterdag 29 juni
Kom naar de Open Dag Ooglaseren op zaterdag 29 juni. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Kom naar de Open Dag Ooglaseren op zaterdag 29 juni. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Meer weten
Open Dag op zaterdag 29 juni Open Dag op zaterdag 29 juni
Geïnteresseerd in Ooglaseren of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 29 juni.Geïnteresseerd in Ooglaseren of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 29 juni.Meer weten

Toon submenu

Leven zonder bril

Kunt u zonder bril of lenzen niet scherp zien, of kunt u alleen goed lezen met een leesbril of computerbril? U hebt dan waarschijnlijk last van bijziendheid, verziendheid, een cilinderafwijking of ouderdomsverziendheid. Om toch scherp te kunnen zien draagt u nu een bril of contactlenzen. U kunt ook kiezen voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie.
Ziet u onscherp, dan is waarschijnlijk de sterkte van uw hoornvlies en ooglens niet goed in verhouding tot de lengte van uw oogbol. Het kan ook zijn dat uw hoornvlies een afwijkende vorm heeft. In beide gevallen is er sprake van een refractie- of brekingsafwijking.

Scherp zien na een ooglaserbehandeling

Om toch scherp te kunnen zien, kunt u kiezen voor een ooglaserbehandeling. Daarbij wordt uw ooglens met behulp van een laser afgestemd op de vorm van uw oogbol, waardoor uw ogen zelf weer scherp kunnen stellen.

'refractieve oogchirurgie'

Refractieve oogchirurgie is de verzamelnaam voor verschillende behandelingen die het lichtbrekend vermogen van het oog veranderen. Ooglaseren is één van de meest toegepaste behandelingen binnen deze tak van oogheelkunde. Ook lensimplantatie is een vorm van refractieve oogchirugie.

Lensimplantatie

Ooglaseren is voor bijna alle scherpte-afwijkingen de uitkomst. Komt u toch niet in aanmerking? Dan is lensimplantatie mogelijk een goed alternatief. Daarbij wordt een kunstmatige lens geïmplanteerd ter ondersteuning of vervanging van uw eigen lens. Bij een voorzetlensimplantatie komt een extra lens vóór uw eigen lens. Bij een vervanglensimplantatie wordt uw eigen lens vervangen door een kunstlens.

De voorwaarden

Voor ooglaseren en lensimplantatie geldt een aantal voorwaarden. Aan de hand daarvan kunt u direct zien of u mogelijk in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of een lensimplantatie.


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.