GA TERUG
20 jaar Ooglaseren
20 jaar Ooglaseren 20 jaar Ooglaseren
Reden voor een feestje!
€ 200,- jubileum korting als je nu een ooglaserbehandeling boekt.
Vier het mee!
Reden voor een feestje! € 200,- jubileum korting als je nu een ooglaserbehandeling boekt. Vier het mee!

Toon submenu

20 jaar Ooglaseren

Per jaar behandelen we meer dan 4.000 mensen. In de loop der jaren stelden we ruim 100.000 ogen scherp, door te laseren of door middel van lensimplantatie, waaronder ogen van topsporters, modellen en artiesten. Door de modernste technieken en tientallen jaren van innovatie duurt een ooglaserbehandeling bij Bergman Clinics tegenwoordig nog maar 30 seconden. Een kleine ingreep met groot resultaat, waardoor al ruim 53.000 mensen weer scherp kunnen zien, zonder bril of lenzen.

Jubileumaanbieding

Wilt u van uw lenzen of bril af? En denkt u erover ze te laten laseren of voor permanente lenzen te gaan? Bij Bergman Clinics bent u in goede handen. Bij Bergman Clinics laseren we al 20 jaar ogen. En dat vieren we met een jubileumaanbieding.

Jubileumkorting

U ontvangt € 200,- korting op een ooglaserbehandeling, voorzetlens of lensvervangende behandeling per 2 ogen, in één van de zes vestigingen van Bergman Clinics | Oogzorg: Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Hilversum, Rijswijk, Velp of Zwolle.

Wat moet u doen?

Vul het formulier in, wij nemen dan contact met u op om een gratis quicktest in te plannen. In verband met het succes van de actie duurt dit momenteel helaas iets langer dan u van ons gewend bent. Na een quicktest weet u of uw ogen behandeld kunnen worden. Bent u geschikt voor de behandeling? Dan ontvangt u € 200,- korting per twee ogen. 

Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2019. Let op, de behandeling moet voor 31 maart 2019 zijn uitgevoerd. Deze actie is niet mogelijk in combinatie met andere (verzekerings-) acties.

Bekijk ook de voorwaarden voor ooglaseren en lensimplantatie. Zo geldt voor ooglaseren en voorzetlenzen de voorwaarde, dat u jonger bent dan 55 jaar.
Hoe het begon

In 1996 behandelde oogarts Michiel Luger als één van de eerste in Nederland, ogen met lasertechniek. Al 20 jaar biedt Bergman Clinics refractie chirurgie (ooglaseren en lensimplantatie) aan. In juli dit jaar opende het ultramoderne behandel- en operatiecentrum Hilversum haar deuren en verhuisde ons OK-centrum naar deze bereikbare en centrale locatie.

Met 6 Focusklinieken en een team van 6 refractiechirurgen, met meer dan 90 jaar aan gebundelde ervaring, en de modernste technieken is Bergman Clinics toonaangevend op het gebied van ooglaseren en lensimplantatie.

Refractie oogzorg

Refractieve oogchirurgie is de verzamelnaam voor verschillende behandelingen die het lichtbrekend vermogen van het oog veranderen. Ooglaseren is één van de meest toegepaste behandelingen binnen deze tak van oogheelkunde. Ook lensimplantatie is een vorm van refractieve oogchirugie.

Ooglaseren

Ziet u onscherp, dan is waarschijnlijk de sterkte van uw hoornvlies en ooglens niet goed in verhouding tot de lengte van uw oogbol. Het kan ook zijn dat uw hoornvlies een afwijkende vorm heeft. In beide gevallen is er sprake van een refractie- of brekingsafwijking.

Om toch scherp te kunnen zien, kunt u kiezen voor een ooglaserbehandeling. Daarbij wordt uw ooglens met behulp van een laser afgestemd op de vorm van uw oogbol, waardoor uw ogen zelf weer scherp kunnen stellen.

Lensimplantatie

Komt u niet in aanmerking voor ooglaseren? Dan is lensimplantatie mogelijk een goed alternatief. Daarbij wordt een kunstmatige lens geïmplanteerd ter ondersteuning of vervanging van uw eigen lens. Bij een voorzetlensimplantatie komt een extra lens vóór uw eigen lens. Bij een vervanglensimplantatie wordt uw eigen lens vervangen door een kunstlens.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.