Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Quicktest - Zijn mijn ogen geschikt?
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

Quicktest - Zijn mijn ogen geschikt?

Of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of een lensimplantie, weten we pas na een uitgebreid vooronderzoek. Als u op dit moment nog twijfelt over een behandeling, dan kunt u ook onze gratis quicktest doen. Binnen twintig minuten hebt u een goed idee van de behandelmogelijkheden en onze manier van werken.
De quicktest is gratis en vrijblijvend

De quicktest is gratis en vrijblijvend. Het duurt ongeveer 20 minuten en gaat op afspraak. Tijdens de test doet de optometrist een aantal oogmetingen. Hij kijkt bijvoorbeeld naar de dikte van uw hoornvlies en uw gezichtsscherpte. Daarmee weten we voor 90% zeker of we u kunnen behandelen

Geen voorbereiding nodig bij een quicktest

U hoeft zich niet speciaal voor te bereiden op dit onderzoek. Draagt u contactlenzen, dan kunt u deze gewoon inhouden tot u aan de beurt bent. Vergeet uw lenshouder niet mee te nemen! Na de quicktest kunt u gewoon autorijden; u krijgt geen oogdruppels waar u wazig van gaat zien.

Zijn mijn ogen geschikt?

De quicktest geeft u direct een indicatie van de behandelmogelijkheden. Pas na het uitgebreide vooronderzoek weet u zeker of u behandeld kunt worden en wat de beste behandeling is voor u.

Op naar een leven zonder bril!

Wilt u snel ontdekken of ooglaseren bij u past? Plan dan online een afspraak voor de gratis quicktest op één van de 6 locaties van Bergman Clinics | Oogzorg.

De volgende stap

Was de uitkomst van de Quicktest positief? Dan kunt u een afspraak maken voor het uitgebreide vooronderzoek. Dat kan ook zonder de quicktest. Kijk dan wel goed of u aan de voorwaarden voldoet.


Plan online afspraak Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen