Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Rechten en plichten
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

Rechten en plichten

Een behandeling aan uw ogen is een hele stap. We vinden het dan ook belangrijk u zo goed mogelijk te informeren over wat u van ons kunt verwachten. Dit gaat verder dan een hoogwaardige medische behandeling: wij doen alles om u met goede ogen én een goed gevoel naar huis te laten gaan!
Wederzijds vertrouwen

Voor ons zijn een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Dat schept aan beide kanten rechten en plichten. Voor alle behandelingen bij Bergman Clinics gelden bepaalde afspraken. Deze zijn gebaseerd op de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst uit 1995, die geldt voor alle Nederlandse ziekenhuizen. Hier staan de belangrijkste punten voor een ooglaserbehandeling op een rij.

De arts moet u goed informeren

U hebt recht op eerlijke en volledige informatie over uw behandeling. Uw oogarts en optometrist informeren u daarom over alles wat bij de behandeling komt kijken. U krijgt een samenvatting van de behandelinformatie mee naar huis om rustig na te lezen.

U moet de arts goed informeren

U moet uw arts zo volledig mogelijk informeren over uw gezondheid. Alleen dan kan de arts u goed behandelen. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Toestemming vooraf

Voordat we u kunnen behandelen, moet u toestemming geven voor de gekozen behandeling. U krijgt daarvoor een toestemmingsformulier mee. Lees het goed door en onderteken het als u alles begrijpt en het eens bent met de behandeling.

Volg adviezen op

Wij behandelen uw ogen zo goed mogelijk. Het resultaat is mede afhankelijk van uw eigen inzet. Voor het beste resultaat volgt u de adviezen van de optometrist en oogarts zo goed mogelijk op.

Betaal op tijd

U moet uw behandeling vooraf betalen. Of de kosten van de behandeling worden vergoed, kunt u bij uw eigen verzekeringsmaatschappij navragen.

Privacy

Bergman Clinics leeft de Wet bescherming persoonsegegevens nauwgezet na. Uw gegevens blijven van u, en zijn alleen door de behandelend oogarts en optometrist te bekijken. We geven uw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Klachten

We doen er alles aan om u naar wens te helpen. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, laat het ons dan weten. We informeren u graag over de klachtenprocedure.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen