Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Uw veiligheid
Open Dag op zaterdag 16 en
23 maart 2019
Open Dag op zaterdag 16 en 23 maart 2019
Wilt u meer informatie over ooglaseren en weten of dit bij u mogelijk is? Meld u dan aan voor de Open Dag op 16 of 23 maart en doe een gratis quicktest!Wilt u meer informatie over ooglaseren en weten of dit bij u mogelijk is? Meld u dan aan voor de Open Dag op 16 of 23 maart en doe een gratis quicktest!Meer weten
Open Dag op zaterdag 23 maart Open Dag op zaterdag 23 maart
Geïnteresseerd in cosmetische chirurgie en/of ooglaseren? Meld je aan voor een gratis consult!Geïnteresseerd in cosmetische chirurgie en/of ooglaseren? Meld je aan voor een gratis consult!Meer weten

Toon submenu

Uw veiligheid

In onze gespecialiseerde kliniek in Utrecht doen we elk jaar erg veel refractiebehandelingen. Vanwege het grote aantal zijn we erg goed en worden we zelfs steeds beter. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid bij onze ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Een flink aantal onafhankelijke instituten en keurmerken helpen daaraan mee.
Onafhankelijke keurmerken

Bergman Clinics | Oogzorg heeft menig erkenning en certificaat gekregen en wordt erkend door alle belangrijke beroepsverenigingen. Daar zijn we trots op. Niet om de certificaten zelf, maar omdat ze staan voor de hoge kwaliteit van onze zorg en het resultaat van onze behandelingen.

Eerste ooglaserkliniek met zkn-keurmerk

In 2006 ontvingen we als eerste ooglaserkliniek in Nederland het kwaliteitskeurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Dat geldt voor het gehele functioneren van de kliniek, waaronder de professionaliteit van het medisch personeel, de veiligheid van de apparatuur en klanttevredenheid. Wij voldoen nog altijd aan de eisen.

Iso 9001: 2008 gecertificeerd

In 2007 werd de ISO 9001 certificering behaald. Deze werd in februari 2012 verlengd. De internationale norm ISO 9001: 2008 (ISO = International Standards Organization) is een aanduiding voor de kwaliteitszorg binnen organisaties. Het staat ervoor dat we doen wat we zeggen; dat we niet alleen goede protocollen hebben, maar ons er ook aan houden.

Goed beoordeeld door de inspectie voor de gezondheidszorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg beoordeelt Bergman Clinics | Oogzorg als goed.

Consumentenbond waardeert onze kwaliteit

De Consumentenbond onderstreept de hoge kwaliteitszorg die wij bieden in haar vergelijkend onderzoek van 30 ooglaserklinieken in januari 2015. Daarbij keek de bond extra goed naar adequate informatievoorziening vooraf en naar certificering van de artsen. Op alle fronten scoorde Bergman Clinics | Oogzorg goed.

Landelijke richtlijnen

We volgen de landelijke richtlijnen van het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) over spoedeisende hulp, infectiepreventie en de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.