Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Uw veiligheid
Open Dag op zaterdag
15 september
Open Dag op zaterdag 15 september
Ooglaseren en/of Cosmetische ChirurgieOoglaseren en/of Cosmetische ChirurgieMeer weten
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

Uw veiligheid

In onze gespecialiseerde kliniek in Utrecht doen we elk jaar erg veel refractiebehandelingen. Vanwege het grote aantal zijn we erg goed en worden we zelfs steeds beter. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid bij onze ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Een flink aantal onafhankelijke instituten en keurmerken helpen daaraan mee.
Onafhankelijke keurmerken

Bergman Clinics | Oogzorg heeft menig erkenning en certificaat gekregen en wordt erkend door alle belangrijke beroepsverenigingen. Daar zijn we trots op. Niet om de certificaten zelf, maar omdat ze staan voor de hoge kwaliteit van onze zorg en het resultaat van onze behandelingen.

Eerste ooglaserkliniek met zkn-keurmerk

In 2006 ontvingen we als eerste ooglaserkliniek in Nederland het kwaliteitskeurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Dat geldt voor het gehele functioneren van de kliniek, waaronder de professionaliteit van het medisch personeel, de veiligheid van de apparatuur en klanttevredenheid. Wij voldoen nog altijd aan de eisen.

Iso 9001: 2008 gecertificeerd

In 2007 werd de ISO 9001 certificering behaald. Deze werd in februari 2012 verlengd. De internationale norm ISO 9001: 2008 (ISO = International Standards Organization) is een aanduiding voor de kwaliteitszorg binnen organisaties. Het staat ervoor dat we doen wat we zeggen; dat we niet alleen goede protocollen hebben, maar ons er ook aan houden.

Goed beoordeeld door de inspectie voor de gezondheidszorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg beoordeelt Bergman Clinics | Oogzorg als goed.

Consumentenbond waardeert onze kwaliteit

De Consumentenbond onderstreept de hoge kwaliteitszorg die wij bieden in haar vergelijkend onderzoek van 30 ooglaserklinieken in januari 2015. Daarbij keek de bond extra goed naar adequate informatievoorziening vooraf en naar certificering van de artsen. Op alle fronten scoorde Bergman Clinics | Oogzorg goed.

Landelijke richtlijnen

We volgen de landelijke richtlijnen van het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) over spoedeisende hulp, infectiepreventie en de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen