Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nazorg: altijd bereikbaar
Open Dag op zaterdag 16 en
23 maart 2019
Open Dag op zaterdag 16 en 23 maart 2019
Wilt u meer informatie over ooglaseren en weten of dit bij u mogelijk is? Meld u dan aan voor de Open Dag op 16 of 23 maart en doe een gratis quicktest!Wilt u meer informatie over ooglaseren en weten of dit bij u mogelijk is? Meld u dan aan voor de Open Dag op 16 of 23 maart en doe een gratis quicktest!Meer weten
Open Dag op zaterdag 23 maart Open Dag op zaterdag 23 maart
Geïnteresseerd in cosmetische chirurgie en/of ooglaseren? Meld je aan voor een gratis consult!Geïnteresseerd in cosmetische chirurgie en/of ooglaseren? Meld je aan voor een gratis consult!Meer weten

Toon submenu

Nazorg: altijd bereikbaar

Uw herstel en de nazorg zijn minstens zo belangrijk als het vooronderzoek en de behandeling. Bergman Clinics | Oogzorg besteedt daar veel aandacht aan. Het eerste jaar volgen we uw herstel via onze regelmatige controles en u kunt ons dag en nacht bereiken.
Regelmatige controle

Uw ogen worden tot een jaar na de ooglaserbehandeling of lensimplantatie regelmatig gecontroleerd. Meteen de dag na uw behandeling volgt de dagcontrole. We bekijken uw ogen zorgvuldig en nemen de tijd om uw ervaringen en vragen te bespreken. Deze controle wordt daarna nog zo’n vier keer herhaald: na een week, soms na zes weken, na drie maanden en tenslotte na een jaar.

Dag en nacht professionele hulp bij de hand

Hebt u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? Via onze 24-uurs telefonische bereikbaarheidsdienst kunt u direct contact opnemen met een oogarts. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Het telefoonnummer vindt u in de informatiemap die u voor uw behandeling krijgt.

Alles inclusief

Alle controles in het eerst jaar worden gedaan door of onder supervisie van onze oogartsen en zijn bij de behandelprijs inbegrepen. Gaat het herstel niet naar wens of maakt u zich zorgen? Neem dan gerust tussen de controles door contact met ons op.

Nieuwe klachten?

Is de behandeling goed geslaagd maar hebt u nieuwe oogklachten? Het kan zijn dat er iets anders met uw ogen aan de hand is. Als dit langer dan een jaar na de behandeling is, kunt u het beste naar uw huisarts gaan. U kunt ook tegen een gereduceerd tarief bij ons terecht voor een extra controle of consult.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.