Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nazorg: altijd bereikbaar
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

Nazorg: altijd bereikbaar

Uw herstel en de nazorg zijn minstens zo belangrijk als het vooronderzoek en de behandeling. Bergman Clinics | Oogzorg besteedt daar veel aandacht aan. Het eerste jaar volgen we uw herstel via onze regelmatige controles en u kunt ons dag en nacht bereiken.
Regelmatige controle

Uw ogen worden tot een jaar na de ooglaserbehandeling of lensimplantatie regelmatig gecontroleerd. Meteen de dag na uw behandeling volgt de dagcontrole. We bekijken uw ogen zorgvuldig en nemen de tijd om uw ervaringen en vragen te bespreken. Deze controle wordt daarna nog zo’n vier keer herhaald: na een week, soms na zes weken, na drie maanden en tenslotte na een jaar.

Dag en nacht professionele hulp bij de hand

Hebt u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? Via onze 24-uurs telefonische bereikbaarheidsdienst kunt u direct contact opnemen met een oogarts. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Het telefoonnummer vindt u in de informatiemap die u voor uw behandeling krijgt.

Alles inclusief

Alle controles in het eerst jaar worden gedaan door of onder supervisie van onze oogartsen en zijn bij de behandelprijs inbegrepen. Gaat het herstel niet naar wens of maakt u zich zorgen? Neem dan gerust tussen de controles door contact met ons op.

Nieuwe klachten?

Is de behandeling goed geslaagd maar hebt u nieuwe oogklachten? Het kan zijn dat er iets anders met uw ogen aan de hand is. Als dit langer dan een jaar na de behandeling is, kunt u het beste naar uw huisarts gaan. U kunt ook tegen een gereduceerd tarief bij ons terecht voor een extra controle of consult.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen