bergman-oz-quicktest-oud.jpg
imageHomepage
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Ooglaseren & Lensimplantaten


SCREENING DAG - ZATERDAG 26 SEPTEMBER
Ervaar de vrijheid van een leven zonder bril en contactlenzen.

Wilt u graag van uw bril of contactlenzen af? Dat kan door middel van een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. U bent hiervoor bij Bergman Clinics | Ogen in veilige en deskundige handen. Tijdens onze Screening Dag op zaterdag 26 september kunt u een gratis Quicktest laten uitvoeren. Hierna weet u meteen of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.  U bent op de Screening Dag van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur in één van de volgende vestigingen: Amsterdam, Hilversum, ’s Hertogenbosch, Rijswijk, Velp en Zwolle.

Aanmelden
U kunt zich hier vanaf medio augustus aanmelden voor de Screening Dag. 


OOGLASEREN
Bij een ooglaserbehandeling behandelt de oogarts het buitenste laagje van uw oog, het hoornvlies, met een laser. Daarmee wordt de manier waarop licht uw oog binnenkomt veranderd. Er zijn vier soorten behandelingen. Na de behandeling kunt u weer scherp zien zonder bril/lenzen. 
 
Richtlijnen ooglaseren
Leeftijd 18 – 55 jaar
Oogsterkte – 12 tot +5
Cilinderafwijking tot 6

Meer informatie >


VOORZETLENZEN
Als u een sterke oogafwijking heeft is ooglaseren waarschijnlijk minder geschikt voor u. In dat geval adviseren we een voorzetlensbehandeling. Bij een voorzetlensbehandeling wordt een extra lens in uw oog geïmplanteerd, een soort permanente contactlens. Deze lens gaat een leven lang mee.

Richtlijnen voorzetlenzen
Leeftijd 18 – 55 jaar
Oogsterkte – 24 tot +14
Cilinderafwijking tot 7

Meer informatie >


LENSWISSEL
Bij een lenswissel wordt uw natuurlijke ooglens vervangen door een kunstlens. Er is keuze uit verschillende lenzen. De multifocale kunstlens corrigeert het zicht op alle afstanden (dichtbij, tussenafstand en veraf). Na een lenswissel kan er geen staar meer ontwikkelen in uw oog.

Richtlijnen lenswissel
Leeftijd vanaf 45 jaar
Alle oogsterktes en
cilinderafwijkingen

Meer informatie >

 
De vrijblijvende quicktest tijdens de Open Dag geeft een indicatie of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Vervolgens maakt u een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek met één van onze gespecialiseerde oogartsen. Daar wordt samen met u bepaald welke ooglaser- of lensbehandeling het beste bij uw ogen past en aansluit bij uw wensen.

Memira by Bergman Clinics 
Bergman Clinics heeft op 1 maart 2020 'Memira by Bergman Clinics' gelanceerd als nieuw label voor refractiechirurgie (ooglaseren en lensimplantaten). Het merk Memira is sinds september 2019 onderdeel van Bergman Clinics en is met ca. 60 klinieken de leidende keten op het gebied van refractieve oogzorg in Scandinavie. Mocht u de Screening Dag bezoeken, zal dit nieuwe label in enkele refractie-klinieken al zichtbaar zijn. Uiteraard blijven onze locaties en artsen hetzelfde. Bekijk ook de website www.memira.nl


 Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

$('.fancyBoxPopup').fancybox({ maxWidth: 980 }); $(document).ready(function() { $('.fancyBoxPopup').trigger("click"); });