Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

tekst homepage compleet

Overweegt u een ooglidcorrectie, borstvergroting of ooglaserbehandeling? Heeft u vragen over een buikwandcorrectie of bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het afvallen?


OPEN DAG: ZATERDAG 19 juni 2021

Bij Bergman Clinics kennen we de drempels en twijfels waarmee je te maken krijgt als je cosmetische chirurgie of een ooglaserbehandeling overweegt. Want krijg ik wel de beste arts? Is de behandeling het allemaal waard? Heb ik echt geen bril meer nodig? Zou het resultaat net zo mooi zijn als ik altijd heb gehoopt? Of hoe kan ik gewicht verliezen op een gezonde wijze en is een maagballon wellicht een goede oplossing om verantwoord af te vallen?

Bergman Clinics neemt alle vragen even serieus en wil graag op alle vragen een helder en eerlijk antwoord geven. Daarom is er een Open Dag. Op zaterdag 19 juni.

GRATIS MINI-CONSULT OF QUICKTEST

Tijdens de Open Dag kunt u al uw vragen stellen. En krijgt u antwoord van de specialist.Tijdens een gratis mini-consult of quicktest. Kies hieronder uw zorgprogramma en meld u aan. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

COSMETISCHE CHIRURGIE, OOGLASEREN OF GEZOND GEWICHT?

Klik hieronder naar welk zorgprogramma uw interesse uitgaat of om direct een plekje te reserveren.


Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.