Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

tekst homepage compleet

Overweegt u een ooglidcorrectie, borstvergroting of ooglaserbehandeling? Heeft u vragen over een buikwandcorrectie of bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het afvallen?


OPEN DAG: ZATERDAG 10 april 2021

Bij Bergman Clinics kennen we de drempels en twijfels waarmee je te maken krijgt als je cosmetische chirurgie of een ooglaserbehandeling overweegt. Want krijg ik wel de beste arts? Is de behandeling het allemaal waard? Heb ik echt geen bril meer nodig? Zou het resultaat net zo mooi zijn als ik altijd heb gehoopt? Bergman Clinics neemt alle vragen even serieus en wil graag op alle vragen een helder en eerlijk antwoord geven. Daarom is er een Open Dag. Op zaterdag 15 juli.

GRATIS MINI-CONSULT OF QUICKTEST

Tijdens de Open Dag kunt u al uw vragen stellen. En krijgt u antwoord van de specialist.Tijdens een gratis mini-consult of quicktest. Kies hieronder uw zorgprogramma en meld u aan. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

COSMETISCHE CHIRURGIE, OOGLASEREN OF GEZOND GEWICHT?

Klik hieronder naar welk zorgprogramma uw interesse uitgaat of om direct een plekje te reserveren.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.