tekst homepage compleet

Overweegt u een ooglidcorrectie, borstvergroting of ooglaserbehandeling? Heeft u vragen over een buikwandcorrectie of bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het afvallen?


OPEN DAG: ZATERDAG 19 juni 2021

Bij Bergman Clinics kennen we de drempels en twijfels waarmee je te maken krijgt als je cosmetische chirurgie of een ooglaserbehandeling overweegt. Want krijg ik wel de beste arts? Is de behandeling het allemaal waard? Heb ik echt geen bril meer nodig? Zou het resultaat net zo mooi zijn als ik altijd heb gehoopt? Of hoe kan ik gewicht verliezen op een gezonde wijze en is een maagballon wellicht een goede oplossing om verantwoord af te vallen?

Bergman Clinics neemt alle vragen even serieus en wil graag op alle vragen een helder en eerlijk antwoord geven. Daarom is er een Open Dag. Op zaterdag 19 juni.

GRATIS MINI-CONSULT OF QUICKTEST

Tijdens de Open Dag kunt u al uw vragen stellen. En krijgt u antwoord van de specialist.Tijdens een gratis mini-consult of quicktest. Kies hieronder uw zorgprogramma en meld u aan. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

COSMETISCHE CHIRURGIE, OOGLASEREN OF GEZOND GEWICHT?

Klik hieronder naar welk zorgprogramma uw interesse uitgaat of om direct een plekje te reserveren.


Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.