GA TERUG
De voorbereiding
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website
Open Dag op zaterdag
15 september
Open Dag op zaterdag 15 september
Ooglaseren en/of Cosmetische ChirurgieOoglaseren en/of Cosmetische ChirurgieMeer weten
Bekijk
Laura's ervaring
met het 3D-Consult
Bekijk Laura's ervaring met het 3D-Consult
"Door de 3D preview
was ik echt zeker van mijn zaak."
"Door de 3D preview was ik echt zeker van mijn zaak."
Bekijk het
3D-Consult
van Jecy
Bekijk het 3D-Consult van Jecy
"Ik ben zo bij!
Alles klopt nu gewoon.."
"Ik ben zo bij! Alles klopt nu gewoon.."

Toon submenu

De voorbereiding

Een borstvergroting heeft veel impact op uw lichaam en op uw leven. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw keuze. Wilt u inderdaad een borstvergroting? En hoe wilt u dat uw borsten er straks uitzien? Om u goed te helpen bij het maken van uw keuzes, krijgt u bij ons altijd een 3D-Consult met een van onze plastisch chirurgen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kiest. Daarna kunt u een afspraak maken voor de operatie.
Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Er zijn niet veel voorwaarden:

  • U bent 18 jaar of ouder
  • U bent niet zwanger
  • U geeft geen borstvoeding
  • U verkeert in goede algemene gezondheid

Het is daarnaast verstandig om niet te roken of om in ieder geval tijdelijk te stoppen met roken. Dit komt uw algemene gezondheid ten goede maar ook herstelt littekenweefsel makkelijker als u niet rookt, en is de kans op complicaties kleiner.

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan kunt u direct een afspraak maken voor het gratis Bergman Clinics 3D-Consult™. Dat kan direct online of via telefoonnummer 088 9000 500.

3d-simulatie thuis

Wilt u weten wat een borstvergroting voor u kan doen, maar wilt u nog niet meteen een afspraak maken? Bekijk dan met onze online 3D-simulator hoe uw borsten eruit zien met verschillende cupmaten.

Consult met de plastisch chirurg in 3d…

Bent u geïnspireerd door de online 3D-simulator, of wilt u liever meteen met een arts spreken? Dan komt u voor een gratis eerste consult bij een van onze plastisch chirurgen. De chirurg vraagt u naar uw wensen en bespreekt de mogelijkheden met u. Dan helpt hij of zij u met het vinden van de juiste maat prothese. U past eerst een aantal cupmaten met de pasprotheses. Weet u ongeveer wat u wilt, dan maakt de chirurg een 3D-scan van uw bovenlichaam, waarmee hij via de computer verschillende maten op uw eigen lichaam kan projecteren. U kunt het zelfs in 3D bekijken met een VR-bril. Dit unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ is een enorme steun bij het kiezen van de beste maat.

…en met de consulente

Na het gesprek met de arts spreekt u met de consulente over praktische zaken zoals de kosten en de tijdsplanning. Zij kan ook veel van uw vragen beantwoorden en zij blijft uw contactpersoon tijdens het hele traject. De twee consulten samen duren ongeveer een half uur. Dit eerste bezoek aan de plastisch chirurg en de consulente is bij ons altijd gratis. U krijgt alle informatie mee naar huis, zodat u er goed over na kunt denken. Ook de uitgebreide 3D-simulatie krijgt u per e-mail toegestuurd. U kunt hem dan zelf nog eens rustig bekijken maar ook aan uw partner of vriendinnen laten zien.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep komt u nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om u op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen u dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met u.

Maak een afspraak

Maak uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met 3D-simulatie bij de plastisch chirurg. Dat kan direct online of telefonisch via telefoonnummer 088 9000 500.rapport

Volledig rapport borstcorrecties 2016


Thema: Rapportage

Per zorgprogramma schrijven we jaarlijks een rapportage waarin we laten zien hoe goed onze kwaliteit van zorg is.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor een borstvergroting

U wilt een afspraak maken voor een borstvergroting in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

1) Bent u tussen de 18 en 75 jaar oud?

2) BMI calculator

Bereken uw BMI score

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Leeftijd:

jaar

Lengte:

meter

Gewicht (kg):

kilo

3) Bent u in de afgelopen 2 maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

4) Gebruikt u, of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen naar het consult.

5) Bent u eerder elders geopereerd aan een borstvergroting waar u niet tevreden over bent?

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten in uw leeftijdscategorie niet opereren. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden. Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten met een te hoog BMI niet opereren. Wellicht kunnen wij u wel een alternatief bieden.Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de borstvergroting door uw verzekeraar, neemt u dan een verwijzing van de huisarts mee naar het eerste consult. Ook moet er een echo gemaakt zijn waarop is aangetoond dat de klierweefselschijf van de borsten aan beide kanten minder dan 1cm is. De uitslag van deze echo dient u mee te nemen naar het consult. De kosten van dit consult worden bij uw verzekeraar in rekening gebracht en worden ten laste gelegd van uw eigen risico. Tijdens het consult beoordeelt de arts of u aan de medische criteria voldoet, zoals opgesteld door uw verzekeraar. Als dit het geval is, dienen wij een aanvraag in voor vergoeding van de operatie. De zorgverzekeraar maakt deze beslissing. Als u de kosten van deze ingreep zelf betaald omdat u het niet via de verzekeraar wil of kan laten lopen, dan heeft u geen echo en verwijzing van de huisarts nodig. Het eerste consult is in dat geval kosteloos.

U kunt bij ons terecht voor een second opinion bij de plastisch chirurg. De kosten hiervan bedragen € 250,- Deze kosten dient u voorafgaand aan het consult te betalen. Beslist u in een later stadium om deze ingreep opnieuw door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij deze € 250,-, in mindering op uw factuur.