GA TERUG
Bergman Clinics 3D-Consult™
klik hier
Bekijk
Laura's ervaring
met het 3D-Consult
Bekijk Laura's ervaring met het 3D-Consult
"Door de 3D preview
was ik echt zeker van mijn zaak."
"Door de 3D preview was ik echt zeker van mijn zaak."
Bekijk het
3D-Consult
van Jecy
Bekijk het 3D-Consult van Jecy
"Ik ben zo bij!
Alles klopt nu gewoon.."
"Ik ben zo bij! Alles klopt nu gewoon.."

Toon submenu

Bergman Clinics 3D-Consult™

Het is erg lastig om precies in te schatten welke cupmaat het beste bij u past. Voor veel vrouwen is dat een flinke drempel voor een borstvergroting. Daarom gebruiken we bij elk consult onze unieke 3D-simulatie. Daarmee kunnen we u vooraf op uw eigen bovenlichaam in 3D laten zien wat het mogelijke resultaat zal zijn en kunt u verschillende maten goed vergelijken.

Bekijk ervaringen Laura en/of Jecy

(dit is een demo versie, vul hieronder jouw gegevens in en upload vervolgens drie foto's voor jouw persoonlijke 3D animatie)
Het unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ is vast onderdeel van elk intakegesprek over borstvergroting. De arts maakt met een tablet een scan van uw bovenlichaam. Die scan wordt omgezet in een driedimensionaal beeld op een beeldscherm. De arts kan daarna de cupmaat van de borsten en de vorm van de protheses aanpassen terwijl u meekijkt. U kunt uw eigen bovenlichaam zien van voren, van opzij en van boven, alsof de borstvergroting al gedaan is.

U kunt direct de gevolgen van uw keuzes zien en u kunt uitproberen welke cupmaat zich het beste verhoudt tot uw lichaam. U kunt zelfs met een 3D-bril in virtual reality ervaren hoe uw gekozen cupmaat eruit ziet!

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™:

 • Kunt u goed inschatten of een borstvergroting echt iets voor u is
 • Kunt u goed zien welk verschil elke maat prothese maakt
 • Kunt u uw gewenste cupmaat in proportie zien tot de rest van uw bovenlichaam
 • Kunt u veel concreter met de plastisch chirurg de gewenste maten bespreken
 • Kunt u thuis de simulatie nog eens bekijken
 • Ziet u letterlijk het beoogde resultaat al voor u

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ hoeft u niet meer te gokken welke cupmaat goed bij u past. Samen met de plastisch chirurg komt u tot een weloverwogen keuze.

Neem de tijd voor uw keuze

De complete simulatie krijgt u per e-mail opgestuurd, zodat u die op uw eigen telefoon, tablet of pc nog eens rustig kunt bekijken. U kunt hem natuurlijk ook aan uw partner of aan vriendinnen laten zien. Pas als u zeker bent van uw keuze, plant u een afspraak in voor de borstvergrotingsoperatie.

Thuis alvast uitproberen?

Wilt u nu alvast in 3D ervaren wat een borstvergroting voor u kan doen? Probeer dan de lightversie online uit. Die geeft u alvast een eerste indruk van de mogelijkheden. Gewoon thuis, op uw eigen smartphone, tablet of PC.

Bekijk ervaringen Laura en/of Jecy

Maak nu een afspraak voor een gratis 3D-Consult

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak:


Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:
  *   =   verplicht veld  of bel voor het maken van een afspraak naar tel.nr.

  088 9000 500  
  Bel ons!
  Bel voor informatie   088 9000 500
  Wij bellen u

  Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

  Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  Bedankt voor uw terugbelverzoek.
  Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Maak een afspraak

  Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

  Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  Naam:
  E-mailadres:
  Telefoonnummer:
  Locatie:

  Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
  Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Plan nu online een afspraak voor een borstvergroting

  U wilt een afspraak maken voor een borstvergroting in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

  1) Bent u tussen de 18 en 75 jaar oud?

  2) BMI calculator

  Bereken uw BMI score

  Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  Leeftijd:

  jaar

  Lengte:

  meter

  Gewicht (kg):

  kilo

  3) Bent u in de afgelopen 2 maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

  4) Gebruikt u, of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

  Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen naar het consult.

  5) Bent u eerder elders geopereerd aan een borstvergroting waar u niet tevreden over bent?

  Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten in uw leeftijdscategorie niet opereren. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden. Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

  Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten met een te hoog BMI niet opereren. Wellicht kunnen wij u wel een alternatief bieden.Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

  Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

  U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de borstvergroting door uw verzekeraar, neemt u dan een verwijzing van de huisarts mee naar het eerste consult. Ook moet er een echo gemaakt zijn waarop is aangetoond dat de klierweefselschijf van de borsten aan beide kanten minder dan 1cm is. De uitslag van deze echo dient u mee te nemen naar het consult. De kosten van dit consult worden bij uw verzekeraar in rekening gebracht en worden ten laste gelegd van uw eigen risico. Tijdens het consult beoordeelt de arts of u aan de medische criteria voldoet, zoals opgesteld door uw verzekeraar. Als dit het geval is, dienen wij een aanvraag in voor vergoeding van de operatie. De zorgverzekeraar maakt deze beslissing. Als u de kosten van deze ingreep zelf betaald omdat u het niet via de verzekeraar wil of kan laten lopen, dan heeft u geen echo en verwijzing van de huisarts nodig. Het eerste consult is in dat geval kosteloos.

  U kunt bij ons terecht voor een second opinion bij de plastisch chirurg. De kosten hiervan bedragen € 250,- Deze kosten dient u voorafgaand aan het consult te betalen. Beslist u in een later stadium om deze ingreep opnieuw door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij deze € 250,-, in mindering op uw factuur.