GA TERUG
De voorbereiding
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

De voorbereiding

De eerste afspraak op de kliniek

Een operatie aan uw ogen laten uitvoeren is niet iets dat u elke dag beslist. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw keuze. Als u het prettig vindt kunt u uw partner of een goede vriend of vriendin meenemen naar de eerste afspraak met de chirurg.

Tijdens de eerste afspraak geeft de arts inzicht in de behandeling zelf, de mogelijke risico’s en de nazorg. De chirurg vraagt naar uw klachten en wensen, bekijkt het oog en oogleden en bespreekt de mogelijkheden met u. Tevens legt de arts uit hoe de ingreep uitgevoerd wordt.

Ook zal de chirurg vragen stellen over uw algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijn gebruik. Indien u medicijnen gebruikt neemt u dan een recente medicatielijst mee. In overleg met de arts wordt zo nodig gestaakt met medicijngebruik.

Een bovenooglidcorrectie wordt soms vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Zie voor meer informatie hierover de pagina Vergoeding & Verzekering.

Gesprek consulente

Na het intakegesprek met de arts spreekt u met de consulente over praktische zaken zoals tijdsplanning en administratie. De consulente kan ook veel van uw vragen beantwoorden en blijft uw contactpersoon tijdens het hele traject.  Op basis van de intake met de chirurg en het gesprek met de consulente kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Natuurlijk is er veel informatie op u afgekomen. Heeft u na afloop nog vragen dan kunt u altijd nog contact met de Bergman Clinics opnemen.

Welk resultaat mag u verwachten?

Na de operatie is het randje van het bovenooglid weer zichtbaar. U heeft weer een natuurlijke en open blik. Uw klachten zijn verminderd, al kunnen we dit niet voor 100% garanderen.


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Filter op categorie
Uiterlijk en HuidUiterlijk en Huid
OogzorgOogzorg
BewegingszorgBewegingszorg

VrouwenzorgVrouwenzorg
Inwendige ZorgInwendige Zorg
Alle divisies
Alle divisies


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor een bovenooglidcorrectie

U wilt een afspraak maken voor Bovenooglidcorrectie in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

1) Bent u in de afgelopen maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

2) Gebruikt u of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen.

3) Bent u eerder elders geopereerd aan een bovenooglidcorrectie waar u niet tevreden over bent?

Wij verzoeken u voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw ooglidcorrectie door uw verzekeraar, neemt u dan een verwijzing van de huisarts mee naar het eerste consult. De kosten van dit consult worden bij uw verzekeraar in rekening gebracht en kunnen ten koste van uw eigen risico gaan. Tijdens het consult beoordeelt de arts of u aan de medische criteria voldoet, zoals opgesteld door uw verzekeraar. Als dit het geval is, dienen wij een aanvraag in voor vergoeding van de operatie. De zorgverzekeraar maakt deze beslissing. Als u de kosten van deze ingreep zelf betaald omdat u het niet via de verzekeraar wil of kan laten lopen, dan heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Het eerste consult is in dat geval kosteloos.

Als u bent doorverwezen door uw huisarts (verwijzing meenemen naar uw consult of via zorgdomein laten indienen), dienen wij de kosten voor dit consult in, bij uw zorgverzekeraar. Dit zal verrekend worden met uw eigen risico. Tijdens het consult beoordeelt de arts of u aan de medische criteria voldoet, zoals opgesteld door uw verzekeraar. Als dit het geval is dienen wij een aanvraag in voor vergoeding van de operatie. De zorgverzekeraar maakt deze beslissing. Komt u zonder verwijzing, dan bedragen de kosten van dit consult 250,-. Dit dient voorafgaand aan het consult te worden voldaan. Beslist u om deze ingreep bij ons opnieuw (onverzekerd) te laten uitvoeren, brengen wij deze 250,- in mindering op uw totaalfactuur.