GA TERUG
Kwaliteit
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Kwaliteit

Bergman Clinics | Uiterlijk biedt medische zorg van de hoogste kwaliteit. Daarbij staan uw wensen altijd centraal: wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en over het eindresultaat. Wij gaan voor de juiste prothese voor uw lichaam. Het Bergman Clinics 3D-Consult™ is daarbij een belangrijke schakel maar ook op alle andere gebieden van onze zorg gaan we voor de allerhoogste kwaliteit.
Binnen Bergman Clinics bewaken en verbeteren we voortdurend de kwaliteit van onze behandelingen. Bergman Clinics is ZKN-gecertificeerd en wordt voortdurend getoetst aan de strenge normen van het onafhankelijke certificeringsinstituut KIWA. U leest meer hierover op www.bergmanclinics.nl/kwaliteit.

In onze zorg staan vier waarden centraal:

Veilig, betrokken en ervaren

Bij Bergman Clinics werken we via strikte protocollen en landelijke richtlijnen. Daardoor maken we alle behandelingen zo veilig mogelijk. Ook zorgen wij ervoor dat onze medewerkers goed geschoold zijn en blijven. Die scholing en ervaring borgen we zo goed mogelijk. Zo kunt u er het beste van profiteren. Maak kennis met de specialisten van Bergman Clinics | Uiterlijk. Onze artsen behoren tot de meest ervaren specialisten van Nederland.

Erkenning van de consumentenbond

Bergman Clinics | Uiterlijk staat op nummer 1 bij de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van zorg rondom een borstvergroting bij 30 Nederlandse klinieken. De bond lette op zorg rondom de operatie (dat telde voor 30% mee), de procedure van de behandeling (25%), de organisatie van de kliniek (20%) en de verstrekte patienteninformatie (20%). Ook zijn twee mysteryshoppers van de Consumentenbond bij de klinieken op consult geweest. Bergman Clinics | Uiterlijk scoort het best en staat op nummer 1.

Garantieprogramma protheses

Wij werken met het beste personeel en met het beste materiaal. Daarom zit er levenslange garantie op onze protheses .


Volgende pagina'sPlan uw afspraak online Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.