GA TERUG
Eerlijk over resultaat
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Eerlijk over resultaat

De kwaliteit van onze behandelingen bepaalt uw kwaliteit van leven. Daarom zijn we eerlijk over de resultaten die u kunt verwachten. We kijken niet alleen naar de medische resultaten maar ook naar de resultaten bij u thuis in het dagelijks leven. De uitkomsten van onze onderzoeken delen we graag met u, zodat u goed weet wat u kunt verwachten.
Prom’s: klachten en effect van onze behandeling

Komt u bij ons voor een borstvergroting, dan vragen wij u mee te doen aan de PROM’s (Patient Reported Outcome Measures). U vult dan drie keer een online vragenlijst in. De eerste keer is voordat u naar onze kliniek komt voor een consult of behandeling. Daarin vragen we naar uw klachten. Drie maanden na de behandeling vragen we weer hoe het gaat, en een jaar na de behandeling krijgt u de laatste vragenlijst. Daarin vragen we hoe u het resultaat ervaart.

De uitkomsten van de verschillende vragenlijsten vergelijken we met elkaar. Zo vertellen de PROM’s ons duidelijk hoe het resultaat uitpakt in de dagelijkse praktijk. We zien of onze behandelingen de klachten echt verhelpen en kunnen waar nodig onze behandelingen aanpassen. De eerste resultaten van de PROM’s verwachten we in 2017.

Cliënttevredenheidsonderzoek

We horen ook graag van u of u tevreden bent over hoe we u geholpen hebben. Daarom vragen we u na afloop van de behandeling een rapportcijfer te geven voor bijvoorbeeld de ontvangst en de informatievoorziening. Ook deze resultaten publiceren we online zodra ze beschikbaar zijn.

Deel uw mening op Zorgkaart nederland

Vrouwen die een borstvergroting overwegen, zijn vaak op zoek naar ervaringen van andere vrouwen. U kunt uw ervaring delen via onze website en op de onafhankelijke website Zorgkaart Nederland. Zo helpt u andere vrouwen die op zoek zijn naar een goede zorgaanbieder.


Volgende pagina'sPlan uw afspraak online Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.