GA TERUG
Net dat beetje mooier
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Net dat beetje mooier

Sommige vrouwen overwegen een borstvergroting omdat ze hun cupmaat niet in balans vinden met de rest van hun lichaam. Andere vrouwen merken dat hun lichaam erg veranderd is door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies. Een borstvergroting kan die balans herstellen.
Bekijk hier de ervaringen van vrouwen die je voor gingen.
Bij een borstvergroting kijkt u natuurlijk niet naar uw cupmaat alleen. Het gaat erom dat u tevreden bent met uw lichaam, met borsten die mooi in proportie zijn met de rest van uw lichaam. Vindt u uw borsten te klein, dan kunnen wij u helpen aan de cupmaat die bij u past. Met behulp van ons exclusieve Bergman Clinics 3D-Consult™ kunt u vooraf al goed zien wat een borstvergroting voor u kan doen.

Verandering door ouder worden en moederschap

Met het ouder worden verandert er van alles aan een vrouwenlichaam. Borsten gaan wat meer hangen en veranderen van vorm en grootte. Na zwangerschap en borstvoeding verandert het vrouwenlichaam ook aanzienlijk. Mist u uw oude postuur? Met ons unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ kan de plastisch chirurg u goed laten zien of een borstvergroting iets voor u is.

Wilt u na een zwangerschap ook hulp bij het herstellen van uw postuur, dan is een Mommy Make-Over mogelijk iets voor u. Uw plastisch chirurg kan aangeven of u hiervoor in aanmerking komt. U kunt dan een borstvergroting combineren met een buikwandcorrectie. Meer informatie hierover vindt u bij de Mommy Make-Over.

Uw lichaam, uw wens

De wens voor een borstvergroting is heel persoonlijk. Wat uw overwegingen ook zijn, wij denken met u mee en kunnen u deskundig en vlot helpen aan het uiterlijk dat bij u past. Samen halen we het mooiste in u naar boven.

Ben je benieuwd naar meer voor & na foto's van borstvergrotingen. Bekijk hier de ervaringen van cliënten die je voor gingen.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.