Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Fractionele CO2-laser

De fractionele Mixto CO2 laser is gebaseerd op een sterke lichtbron. Warmteontwikkeling zorgt voor stimulatie van de collageenproductie en dit zorgt voor een secundaire verstrakking van de huid van binnenuit. Oppervlakkige rimpels en kleine onregelmatigheden van de huid kunnen al na één behandeling verdwijnen. Doordat de laser kleine gaatjes in de huid schiet, blijft de tussenliggende huid intact. Hierdoor herstelt deze zich sneller. U kunt al na een periode van vijf dagen uw levensstijl hervatten. Dit is een groot voordeel ten opzicht van traditionele lasers.

Behandeling met de fractionele co2-laser

Afhankelijk van de conditie van de huid is één behandeling voldoende om het gewenste effect te bereiken. Na een behandeling is een structurele verbetering van de huid zichtbaar. De huidtint verbetert, fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove poriën verminderen. Een tweede, derde of vierde behandeling is mogelijk en voor diepere acne littekens noodzakelijk. Na beëindiging van de behandeling zal de huid zich blijven verbeteren, omdat met de CO2-laser vernieuwing van bindweefsel op gang wordt gebracht en dit een proces is van maanden. De behandeling is niet echt pijnlijk, daarbij wordt de huid verdoofd met een crème.

De werking van de fractionele co2-laser

De laser maakt kleine gaatjes in de huid, vergelijkbaar met de pixels van een foto. De diepte van penetratie in de huid is instelbaar maar komt niet dieper dan één millimeter. Deze behandeling leidt tot een herstelproces in de huid, waarbij nieuw collageen wordt gevormd. Bij rimpelvorming, verouderde huid en littekens is dit collageen aangetast. Na de behandeling gaat de opperhuid vervellen en dit leidt tot een verbetering van de huid.

Behandeling met de Mixto Co2 laser is geschikt voor iedereen die zijn huid wil verbeteren en last heeft van een of meerdere van de eerder genoemde symptomen zoals acnelittekens, onregelmatige huidstructuur, grove poriën, rimpels, licht verslapte huid, operatielittekens en een verouderde huid. De behandeling is met name voor lichte huidtypen geschikt aangezien er bij donkere huidtypen grotere kans is op pigment vlekken. De behandeling kan in principe in het gezicht, de nek, decolleté, handen en armen worden toegepast.

Samenvattend is de fractionele CO2-laser bij uitstek geschikt voor de behandeling van:
- een verslapte huid;
- een onregelmatige huid;
- (acne) littekens;
- verkleining poriën;
- rimpels;
- zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekjes.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de laserbehandeling met de fractionele CO2 laser, dan kunt u gerust even bellen: 088 9000 535. Ook kunt u dan direct een afspraak maken.

vivianvoor3(4).jpg


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Behandeling Prijs
Wangen
€ 95,-
€ 95,-
Halve gelaat (baardstreek volledig)
€ 150,-
€ 150,-
Gehele gelaat
€ 200,-
€ 200,-
Gedeelte rug
€ 150,-
€ 150,-
Onderrug
€ 250,-
€ 250,-
Buik vrouw
v.a. € 200,-
v.a. € 200,-
Tenen en voetrug
€ 95,-
€ 95,-

Toon alle items

Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Maak een afspraak
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.