GA TERUG
Fractionele CO2-laser
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Fractionele CO2-laser

De fractionele Mixto CO2 laser is gebaseerd op een sterke lichtbron. Warmteontwikkeling zorgt voor stimulatie van de collageenproductie en dit zorgt voor een secundaire verstrakking van de huid van binnenuit. Oppervlakkige rimpels en kleine onregelmatigheden van de huid kunnen al na één behandeling verdwijnen. Doordat de laser kleine gaatjes in de huid schiet, blijft de tussenliggende huid intact. Hierdoor herstelt deze zich sneller. U kunt al na een periode van vijf dagen uw levensstijl hervatten. Dit is een groot voordeel ten opzicht van traditionele lasers.

Behandeling met de fractionele co2-laser

Afhankelijk van de conditie van de huid is één behandeling voldoende om het gewenste effect te bereiken. Na een behandeling is een structurele verbetering van de huid zichtbaar. De huidtint verbetert, fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove poriën verminderen. Een tweede, derde of vierde behandeling is mogelijk en voor diepere acne littekens noodzakelijk. Na beëindiging van de behandeling zal de huid zich blijven verbeteren, omdat met de CO2-laser vernieuwing van bindweefsel op gang wordt gebracht en dit een proces is van maanden. De behandeling is niet echt pijnlijk, daarbij wordt de huid verdoofd met een crème.

De werking van de fractionele co2-laser

De laser maakt kleine gaatjes in de huid, vergelijkbaar met de pixels van een foto. De diepte van penetratie in de huid is instelbaar maar komt niet dieper dan één millimeter. Deze behandeling leidt tot een herstelproces in de huid, waarbij nieuw collageen wordt gevormd. Bij rimpelvorming, verouderde huid en littekens is dit collageen aangetast. Na de behandeling gaat de opperhuid vervellen en dit leidt tot een verbetering van de huid.

Behandeling met de Mixto Co2 laser is geschikt voor iedereen die zijn huid wil verbeteren en last heeft van een of meerdere van de eerder genoemde symptomen zoals acnelittekens, onregelmatige huidstructuur, grove poriën, rimpels, licht verslapte huid, operatielittekens en een verouderde huid. De behandeling is met name voor lichte huidtypen geschikt aangezien er bij donkere huidtypen grotere kans is op pigment vlekken. De behandeling kan in principe in het gezicht, de nek, decolleté, handen en armen worden toegepast.

Samenvattend is de fractionele CO2-laser bij uitstek geschikt voor de behandeling van:
- een verslapte huid;
- een onregelmatige huid;
- (acne) littekens;
- verkleining poriën;
- rimpels;
- zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekjes.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de laserbehandeling met de fractionele CO2 laser, dan kunt u gerust even bellen: 088 9000 500. Ook kunt u dan direct een afspraak maken.


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.