GA TERUG
Verzekering & vergoeding
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Verzekering & vergoeding

Een bovenooglidcorrectie wordt soms vergoed vanuit het basispakket bij doorverwijzing van de huisarts of specialist en bij medische indicatie. Als de medische indicatie ontbreekt spreken we van een cosmetische ingreep. Bij een cosmetische ingreep wordt de behandeling niet vergoed vanuit de ziektekosten verzekering en is een doorverwijzing van de huisarts niet nodig. Een bovenooglidcorrectie wordt onder bepaalde criteria vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Bovenooglidcorrectie en vergoeding basispakket

Onder strikte voorwaarden wordt een bovenooglidcorrectie vergoed vanuit het basispakket. Hiervoor heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Om de behandeling vergoed te krijgen moeten uw klachten voldoen aan landelijk gestelde regels. Uw ooglid moet over de helft van uw pupil heen hangen zodat uw gezichtsveld ernstig wordt gehinderd.

Denkt u in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit het basispakket neemt u dan contact op met uw huisarts. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar Bergman Clinics.

Vergoed vanuit aanvullende verzekering

Een bovenooglidcorrectie wordt onder bepaalde criteria vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Voldoet u volgens uw zorgverzekeraar aan de criteria dan wordt de behandeling vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. De criteria voor de aanvullende verzekering zijn minder streng dan de regels voor vergoeding vanuit het basispakket.

Cosmetische ingreep

Indien er geen medische indicatie is, wordt de behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Laat u de behandeling uitvoeren bij Bergman Clinics zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar, dan brengen wij het eerste consult niet in rekening.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met een van onze plastisch- of oogchirurgen. Dat kan direct online via de button 'Plan uw afspraak online' of telefonisch via 088 9000 500.


Volgende pagina'sInformatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.