Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt TeleDE?

TeleDE is te gebruiken als app op een smartphone maar ook als webapplicatie op een tablet of computer. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en krijgt vervolgens een sms-verificatiecode opgestuurd. Met uw smartphone stuurt u enkele foto’s van een huidaandoening samen met medische en patiëntinformatie naar Bergman Clinics. De foto’s worden direct vanuit de app gemaakt (zoals bijvoorbeeld bij Whatsapp). En de medische en patiëntinformatie betreft het beantwoorden van een aantal vragen, vaak door een meerkeuzeoptie aan te vinken. Het uitvoeren van het gehele consult duurt ongeveer twee minuten.

Een dermatoloog van Bergman Clinics geeft binnen een dag antwoord over de diagnose en voorgesteld beleid. Het antwoord wordt ook als Edifact bericht naar u verstuurd.

Contact opnemen

Bergman Clinics

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.