Verwijzen naar Bergman Clinics ten tijde van het coronavirus

Tekst a|A     Contrast +|--

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van onze cliënten en medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Vanaf 6 mei zijn er naast telefonische consulten ook weer afspraken in de kliniek. Ook ingrepen onder plaatselijke verdoving voeren we uit.

Vanaf 11 mei voert Bergman Clinics ook alle ingrepen en behandelingen voor de verzekerde zorg weer uit. En vanaf 20 mei bieden we alle zorg weer aan die u van ons gewend bent. 

Natuurlijk treffen wij de benodigde maatregelen om dit op een verantwoorde en veilige wijze te doen. Bekijk via deze link de maatregelen die wij voor uw patiënten treffen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer voor verwijzers: 088 9000 599.

We actualiseren deze pagina dagelijks.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.