Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Maag & Darm | Amsterdam - AMC

Meibergdreef 9, Gebouw TK0; "De Rode Luifel"
1105 AZ
Amsterdam


Openingstijden:

  • Maandag: 08.00u - 17.30u
  • Dinsdag: 08.00u - 17.30u
  • Woensdag: 08.00u  - 17.30u
  • Donderdag: 08.00u - 17.30u
  • Vrijdag: 08.00u - 17.30u

Bereikbaarheid

Meer informatie over

Bergman Clinics | Maag & Darm Amsterdam (voorheen Procolo) is het expertisecentrum voor dikke darm onderzoek. Met onze manier van werken kunnen wij snel een diagnose stellen. Op deze locatie kunt u terecht voor darmonderzoek (Coloscopie), maagonderzoek (Gastroscopie) en het Bevolkingsonderzoek darmkanker.

Op de vestiging Amsterdam werken wij samen met de maag-, darm- en leverartsen (MDL artsen) van het Academisch Medisch Centrum (AMC).


Bergman Clinics | Maag & Darm - Procolo bevindt zich op het terrein van het AMC.

Het gebouw 'De Rode Luifel' is een nieuw, groot rood gebouw dat zich bevindt aan de voorzijde (P1) van het AMC. 

- rode luifel

Bergman Clinics | Maag & Darm Amsterdam - AMC / Rode Luifel bevindt zich op het terrein van het AMC.

Het gebouw 'De Rode Luifel' is een groot rood gebouw dat zich bevindt aan de voorzijde (Hoofdingang) van het AMC. U hoeft het AMC/ de apotheek NIET binnen te gaan!

Bij de eerste glazen ingang bevindt zich de Poliklinische Apotheek van het AMC. De kliniek voor Maag & Darm vindt u bij de tweede glazen ingang.

Ons logo is zichtbaar op de glazen deuren van de ingang aan de Meibergdreef. U kunt aanbellen bij de paal om toegang te krijgen tot de kliniek.

 

Met de auto

U kunt Bergman Clinics | Maag & Darm Amsterdam bij het AMC, goed bereiken met de auto vanaf de A2 en A9. U kunt de borden AMC aanhouden.

  - Locaties - routebeschrijving-auto.png

Parkeren

Kort parkeren

U rijdt richting de Hoofdentree K+R (Kiss en Ride) van het AMC. Op de route naar de Hoofdentree ziet u de Rode Luifel rechts van u liggen. U kunt kort parkeren voor de Rode Luifel, op de K+R plekken.

Lang parkeren

U rijdt richting de Hoofdentree K+R (Kiss en Ride) van het AMC en neemt de eerste afslag rechts. Direct links ziet u een kleine parkeerplaats met 4 parkeerplekken voor parkeervergunninghouders. Hier kunt u parkeren, zolang het onderzoek duurt. Begeleiding van iemand, die voor coloscopie/ darmonderzoek komt en gelaxeerd is, kan boven bij de balie een parkeervergunning ophalen voor een van deze 4 parkeerplekken.

Helaas worden deze parkeerplekken ook wel ingenomen door anderen dan begeleiding van onze cliënten. De kliniek kan hier helaas geen maatregelen tegen treffen.

Mocht er geen parkeerplek beschikbaar zijn naast de Rode Luifel, dan verwijzen wij u naar P2. Volgt u hiervoor de borden P2.

Klik hier voor een grote plattegrond

Bergman Clinics | Maag & Darm | Amsterdam - AMC

 

Parkeren op P2 van het AMC:

Looproute vanaf P2, buitenom (400 meter, ongeveer 5 min.):
U neemt vanuit het trappenhuis van P2, de uitgang naar de straat (niet het AMC in gaan). Hier volgt u de gele borden richting AMC-psychiatrie en de Bascule. Tijdens de hele route houdt u het AMC aan uw rechter hand. Bij de hoofdingang psychiatrie gaat u hier niet naar binnen, maar vervolgt u uw weg langs het AMC, en loopt u onder een loopbrug door. U ziet rechts een grasveld en het gebouw de Rode Luifel. Bergman Clinics Maag & Darm Amsterdam bevindt zich bij de eerste glazen ingang van de Rode Luifel.

Looproute vanaf P2, door het AMC heen (600 meter, ongeveer 7 min):
U loopt vanuit P2 via de loopbrug het AMC in. In het AMC gaat u links, u volgt de borden richting de Poliklinieken. U steekt schuin naar rechts het Voetenplein in het AMC over en volgt nog altijd de borden Poliklinieken/ Hoofduitgang tot in de Poliklinische Apotheek.
In de Poliklinische Apotheek neemt u de roltrap naar beneden en gaat u naar buiten. U gaat buiten direct linksaf naar de tweede glazen ingang van het gebouw. Hier bevindt zich de Kliniek voor Maag & Darm Amsterdam.

NB: Bij het AMC geldt betaald parkeren!

Met het openbaar vervoer

U kunt met de trein, bus of metro reizen naar Station Amsterdam Holendrecht.

Hiervandaan is het 10-15 minuten lopen naar de Kliniek voor Maag & Darm Amsterdam. U loopt vanaf het station over het voetpad aan de Paasheuvelweg en volgt de borden richting de hoofdingang van het AMC. De Rode Luifel ligt voor u. Na oversteken gaat u rechtsaf voor de Rode Luifel langs naar de tweede glazen ingang van het gebouw.
Plan uw reis op: www.9292ov.nl

Toegang tot de kliniek voor Maag & Darm 

Via de praatpaal, ongeveer 3 meter voor de ingang (links), kunt u aanbellen om toegang te krijgen tot de Kliniek voor Maag & Darm. Vanuit de vestiging opent een medewerker de schuifdeuren voor u.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.