Maag & Darm | Amsterdam - UMC

Meibergdreef 9, Gebouw TK0; "De Rode Luifel"
1105 AZ
Amsterdam


Openingstijden:

  • Maandag: 08.00u - 16.30u
  • Dinsdag: 08.00u - 16.30u
  • Woensdag: 08.00u  - 16.30u
  • Donderdag: 08.00u - 16.30u
  • Vrijdag: 08.00u - 16.30u

 Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 08-12-2023

Vrouw en Inwendig
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Colonscopie
20 dagen
Gastroscopie
24 dagen

Bereikbaarheid

Meer informatie over

Bergman Clinics | Maag & Darm Amsterdam (voorheen Procolo) is het expertisecentrum voor dikke darm onderzoek. Met onze manier van werken kunnen wij snel een diagnose stellen. Op deze locatie kunt u terecht voor darmonderzoek (Coloscopie), maagonderzoek (Gastroscopie) en het Bevolkingsonderzoek darmkanker.

Op de vestiging Amsterdam werken wij samen met de maag-, darm- en leverartsen (MDL artsen) van het Academisch Medisch Centrum (AMC).


Bergman Clinics | Maag & Darm - Procolo bevindt zich op het terrein van het Amsterdam UMC.

Het gebouw 'De Rode Luifel' is een nieuw, groot rood gebouw dat zich bevindt aan de voorzijde (P1) van het Amsterdam UMC. 

- rode luifel

Bergman Clinics | Maag & Darm Amsterdam - Rode Luifel bevindt zich op het terrein van het Amsterdam UMC, locatie AMC. Het gebouw 'De Rode Luifel' is een groot rood gebouw dat zich bevindt aan de voorzijde, rechts naast de Hoofdingang van het AMC.
U gaat NIET het AMC binnen! 

Download hier de plattegrond op pdf formaat.

 

Met de auto

Vanaf de ringweg om Amsterdam (A10), de A2 en de A9 staat locatie AMC aangegeven op de borden.

  - Locaties - routebeschrijving-auto.png

Parkeren

U rijdt richting de Hoofdingang/ P1 van het AMC en neemt de eerste afslag rechts. Direct links ziet u een kleine parkeerplaats met parkeerplekken voor parkeervergunninghouders/ Bergman Clinics.
Hier kunt u parkeren, zolang het onderzoek duurt. Begeleiding van iemand, die voor coloscopie/ darmonderzoek komt en gelaxeerd is, kan boven bij de balie een parkeervergunning ophalen voor een van deze parkeerplekken.
Helaas worden deze parkeerplekken ook wel ingenomen door anderen dan begeleiding van onze cliënten. De kliniek kan hier helaas geen maatregelen tegen treffen.

Mocht er geen parkeerplek beschikbaar zijn naast de Rode Luifel, dan verwijzen wij u naar P1 of P2 van het AMC. Volgt u hiervoor de borden P1/ P2.

Klik hier voor een grote plattegrond

Bergman Clinics | Maag & Darm | Amsterdam - AMC

 

Parkeren op P1 van het AMC:
Looproute vanaf P1 (100 meter, ongeveer 2 min.):
U loopt voorbij de Hoofdingang van het AMC, met de Hoofdingang aan uw linkerhand. Wanneer u nu omhoog kijkt, ziet u De Rode Luifel. U steekt over en loopt direct rechtsaf onder De Rode Luifel door. U gaat aan het einde linksaf en loopt nog steeds onder De Rode Luifel door naar de tweede glazen ingang, hier bevindt zich Bergman Clinics Maag & Darm Amsterdam.

Parkeren op P2 van het AMC:
Looproute vanaf P2 (400 meter, ongeveer 5 min.):
U neemt vanuit het trappenhuis van P2, de uitgang naar de straat. Hier volgt u de gele borden richting AMC-psychiatrie en de Bascule. Tijdens de hele route houdt u het AMC aan uw rechter hand. Bij de hoofdingang psychiatrie gaat u hier niet naar binnen, maar vervolgt u uw weg langs het AMC, en loopt u onder een loopbrug door. U ziet rechts een grasveld en het gebouw De Rode Luifel. Bergman Clinics Maag & Darm Amsterdam bevindt zich bij de eerste glazen ingang van de Rode Luifel.

NB: Bij het AMC geldt betaald parkeren!


MET HET OPENBAAR VERVOER
U kunt met de trein, bus of metro reizen naar Station Amsterdam Holendrecht.

Hiervandaan is het 10-15 minuten lopen naar de Bergman Clinics Maag & Darm Amsterdam. U loopt vanaf het station richting het AMC over de loopbrug, maar neemt na ongeveer 50 meter de trap naar beneden naar P1.
Vervolgens volgt u de route Parkeren op P1 van het AMC.


TOEGANG TOT DE KLINIEK VOOR Maag & Darm
Het logo van Bergman Clinics is zichtbaar op de glazen deuren van de ingang aan de Meibergdreef.

Via de praatpaal, ongeveer 3 meter voor de ingang (links), kunt u aanbellen om toegang te krijgen tot de Kliniek voor Maag & Darm.
Vanuit de vestiging opent een medewerker de schuifdeuren voor u.

 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!