Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Ogen | Barneveld

Klaverweide 1A
3773 AW
Barneveld


Openingstijden:

  • Maandag: 08.00u - 17.00u (even weken)
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 08.00u - 12.00u
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 08.00u - 17.00u (oneven weken)

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit de richting Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht. Houd rechts aan bij het knooppunt Knooppunt Maanderbroek en volg de borden A30 richting Amersfoort/ Barneveld/Ede-Noord. Vervolg de weg gedurende 10,9 km. Neem afslag 4-Scherpenzeel richting Scherpenzeel/Barneveld. Sla rechtsaf naar de Scherpenzeelseweg /N802. Ga rechtdoor op de rotonde. Neem op de volgende rotonde de 3e afslag naar de Lunterseweg. Ga rechtdoor over 3 rotondes. De weg gaat over in de Van Zuijlen van Nieveltlaan en vervolgens in de Doctor Willem Dreeslaan. Sla linksaf naar de Lange Voren. Sla linksaf naar de Klaverweide. Neem de 1e afslag links om op Klaverweide te blijven. U vindt spreekuurcentrum Norschoten recht voor u. Bergman Clinics bevindt zich hier op de eerste etage.

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch
Volg de A2 richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen kiest u de A27 richting Utrecht. Houd rechts aan bij het knooppunt Rijnsweerd en volg de borden E30/A28 richting De Uithof/Amersfoort. Houd links aan, rij door op A28/E30 en volg de borden Zeist-Oost/Amersfoort. Houd rechts aan bij het knooppunt Knooppunt Hoevelaken en volg de borden E30/E231/A1 richting Apeldoorn/Hilversum/Amsterdam. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor E30/A1/Apeldoorn. Houd links aan, volg de borden voor A1/Apeldoorn/Hengelo en voeg in op A1/E30. Neem afslag 16-Voorthuizen naar de N303 richting Voorthuizen. Houd rechts aan, volg de borden voor Barneveld en voeg in op de Baron van Nagellstraat/N805. Ga verder op de N805. Weg vervolgen naar Stationsweg. De weg gaat over in de Van Zuijlen van Nieveltlaan en vervolgens in de Doctor Willem Dreeslaan. Sla linksaf naar de Lange Voren. Sla linksaf naar de Klaverweide. Neem de 1e afslag links om op Klaverweide te blijven. U vindt spreekuurcentrum Norschoten recht voor u. Bergman Clinics bevindt zich hier op de eerste etage.

Vanuit de richting Hilversum
Volg de A1 richting A27/Utrecht/Amersfoort/Almere. Neem afslag 16-Voorthuizen naar N303 richting Voorthuizen. Houd rechts aan, volg de borden voor Barneveld en voeg in op Baron van Nagellstraat/N805. Ga verder op de N805. Weg vervolgen naar Stationsweg. De weg gaat over in de Van Zuijlen van Nieveltlaan en vervolgens in de Doctor Willem Dreeslaan. Sla linksaf naar de Lange Voren. Sla linksaf naar de Klaverweide. Neem de 1e afslag links om op Klaverweide te blijven. U vindt spreekuurcentrum Norschoten recht voor u. Bergman Clinics bevindt zich hier op de eerste etage.

Vanuit de richting Amsterdam
Volg de A1 richting Almere/AmersfoortUtrecht. Neem afslag 16-Voorthuizen naar N303 richting Voorthuizen. Houd rechts aan, volg de borden voor Barneveld en voeg in op Baron van Nagellstraat/N805. Ga verder op de N805. Weg vervolgen naar Stationsweg. De weg gaat over in de Van Zuijlen van Nieveltlaan en vervolgens in de Doctor Willem Dreeslaan. Sla linksaf naar de Lange Voren. Sla linksaf naar de Klaverweide. Neem de 1e afslag links om op Klaverweide te blijven. U vindt spreekuurcentrum Norschoten recht voor u. Bergman Clinics bevindt zich hier op de eerste etage.

Vanuit de richting ’s-Gravenhage/ Rotterdam
Volg de A12 richting Utrecht. Op het knooppunt Lunetten volgt u de borden E30/A27 richting Ring Utrecht/Amersfoort (A28)/Hilversum. Houd rechts aan bij het knooppunt Knooppunt Rijnsweerd en volg de borden E30/A28 richting De Uithof/Amersfoort. Houd links aan, rij door op A28/E30 en volg de borden Zeist-Oost/Amersfoort. Houd rechts aan bij het knooppunt Knooppunt Hoevelaken en volg de borden E30/E231/A1 richting Apeldoorn/Hilversum/Amsterdam. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor E30/A1/Apeldoorn. Houd links aan, volg de borden voor A1/Apeldoorn/Hengelo en voeg in op A1/E30. Neem afslag 16-Voorthuizen naar N303 richting Voorthuizen. Houd rechts aan, volg de borden voor Barneveld en voeg in op Baron van Nagellstraat/N805. Ga verder op de N805. Weg vervolgen naar Stationsweg. De weg gaat over in de Van Zuijlen van Nieveltlaan en vervolgens in de Doctor Willem Dreeslaan. Sla linksaf naar de Lange Voren. Sla linksaf naar de Klaverweide. Neem de 1e afslag links om op Klaverweide te blijven. U vindt spreekuurcentrum Norschoten recht voor u. Bergman Clinics bevindt zich hier op de eerste etage.

Met het openbaar vervoer

Plan uw ov-reis via www.9292.nl, www.ns.nl of bel 0900-9292.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.