GA TERUG
Kwaliteit
website-1920x560px-0004-urineverlies.jpg
imageHomepage
Blaas- en bekkenbodemklachten Blaas- en bekkenbodemklachten
"Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee.""Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee."

Toon submenu

Kwaliteit

Bergman Clinics heeft zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Ook onze Bergman Clinics | Vrouw bieden we volgens onze hoge standaarden. We garanderen de hoogst mogelijke kwalitatieve zorgverlening met bijzondere aandacht voor de cliënt. Dat vraagt nogal wat van onze artsen, onze werkwijze en onze apparatuur.
U leest meer over ons kwaliteitsbeleid op onze algemene pagina over kwaliteit. Ook bij Bergman Clinics | Vrouw staan deze vier waarden centraal:

  • Het resultaat van de behandeling
  • De veiligheid van de behandeling
  • U als onze cliënt
  • De ervaring van onze artsen en hun teams

Eerlijk over resultaat bij sterilisatie

We kijken niet alleen naar de medische resultaten maar ook naar de resultaten bij u thuis in het dagelijks leven. Dat doen we met medische kwaliteitsrapportages en met ervaringen van onze cliënten via PROM’s (Patient Reported Outcome Measures) en cliënttevredenheidsonderzoek.

Beschikbare rapportages Bergman Clinics | Vrouw:

Onderzoek naar vrouw-vriendelijk steriliseren

Bergman Clinics | Vrouw is continu op zoek naar de beste zorg voor u. Goede zorg zit niet alleen in de kwaliteit van onze behandeling, maar ook in het type behandeling. Zo zoeken wij bijvoorbeeld naar een minder ingrijpende manier van sterilisatie voor de vrouw. In het verleden hebben we erg veel ervaring opgedaan met het steriliseren via de baarmoeder, de hysteroscopische sterilisatie. Hierbij is geen narcose nodig en hoeft de arts niet te snijden. Dat maakt de ingreep veel vriendelijker.

Helaas bleken alle methodes tot nu toe niet goed genoeg op de lange termijn. Deze operaties voeren we dan ook niet meer uit. Als expert op het gebied van hysteroscopische sterilisatie onderzoeken we nu samen met twee andere expertisecentra een nieuwe methode: de Altaseal-sterilisatie. Meer informatie over dit onderzoek en over eventuele deelname kunt u bij ons opvragen, bijvoorbeeld bij uw gynaecoloog.


Volgende pagina'sBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.