GA TERUG
Veilig, betrokken en ervaren
bergman-clinics-vaginale-verzakking-kwaliteit-uitkomsten-2016.jpg
imageHomepage
imageHomepage
Blaas- en bekkenbodemklachten Blaas- en bekkenbodemklachten
"Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee.""Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee."

Toon submenu

Veilig, betrokken en ervaren

Bij Bergman Clinics werken we zo veilig mogelijk. Bij een operatie bestaat echter altijd een kleine kans op complicaties, zoals infecties of nabloedingen. U wordt daarover uitgebreid voorgelicht door uw arts. Die geeft niet alleen aan wat de risico’s zijn maar ook hoe vaak iets voorkomt. We werken via strikte protocollen en landelijke richtlijnen. Daardoor maken we alle behandelingen zo veilig mogelijk.
Bergman Clinics | Vrouw is geen ziekenhuis maar een Focuskliniek. Wij voldoen graag aan uw wensen en behoeften rond uw medische problemen, zo lang we daarbij ook onze normen en richtlijnen kunnen volgen. Ook vinden we het erg belangrijk wat u van ons vindt. Daarom investeren we in patiëntervaringsmetingen (PROM’s) en cliënttevredenheidsonderzoek.

De vrouw centraal

In de patiëntervaringsmetingen (PROM’s) vragen we u naar het resultaat van de behandelingen, om zo onze kwaliteit te waarborgen. In de cliënttevredenheidsonderzoeken gaat het voor ons om het totaalplaatje. Was het resultaat naar wens en verwachting, maar ook: wat vond u van onze bejegening en service? Een aantal maanden na een bezoek aan onze kliniek vragen we cliënten ons een rapportcijfer te geven. Dat vertelt ons wat goed gaat en wat beter kan.

Meest ervaren kliniek van Nederland!

Onze zeer ervaren en toonaangevende specialisten doen jaarlijks bijna 400 verzakkingsoperaties; gemiddeld 90 per jaar voor elke gynaecoloog. Daarmee is Bergman Clinics | Vrouw de meest ervaren kliniek van Nederland. Bij onze uro-gynaecologen bent u in zeer bekwame handen.

In Nederland zijn twee professoren in de urogynaecologie namelijk Prof. Dr. Huub van der Vaart en Prof. Dr. Jan-Paul Roovers. Zij zijn beide aan Bergman Clinics | Vrouw verbonden. Hierdoor is Bergman Clinics betrokken is bij wetenschappelijk onderzoek. En dat is dan weer een van de redenen waardoor Bergman Vrouw op hoog niveau zorg biedt.

Met goede scholing blijvend voorop

Onze artsen zijn de meest ervaren artsen op het gebied van operaties bij verzakkingen. Bij Bergman Clinics | Vrouw zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers goed geschoold zijn en blijven. Die scholing en ervaring borgen we zo goed mogelijk. Zo kunt u er het beste van profiteren.


Volgende pagina's
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.