GA TERUG
Nazorg
bergman-clinics-vaginale-verzakking-kwaliteit-uitkomsten-2016.jpg
imageHomepage
imageHomepage
Blaas- en bekkenbodemklachten Blaas- en bekkenbodemklachten
"Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee.""Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee."

Toon submenu

Nazorg

Uw herstel en de nazorg zijn minstens zo belangrijk als het vooronderzoek en de behandeling. Bergman Clinics | Vrouw besteedt daar veel aandacht aan. Na een operatie volgen we uw herstel via onze regelmatige controles en kunt u ons altijd bereiken, dag en nacht. Ook informeren wij u uitgebreid over de mogelijke risico’s van een behandeling.
Regelmatige controle

Binnen een week na de operatie bespreekt u uw herstel met een verpleegkundig specialist. Gaat alles goed, dan komt u na 4 à 6 weken langs voor controle bij de verpleegkundig specialist of de gynaecoloog. Zij controleren dan of alles netjes is genezen.

Complicaties

Bij Bergman Clinics werken we met de beste, zeer ervaren artsen en hoogwaardige apparatuur. Ook besteden we veel aandacht aan de voorbereiding en controles. Daardoor zijn complicaties bij ons uiterst zeldzaam. Treedt er toch een complicatie op, dan is deze goed te behandelen. U kunt zelf de risico's beperken door alle instructies en controleafspraken na te komen. Gaat het herstel na de behandeling niet volgens verwachting, neem dan direct contact met ons op.

Complicaties na een standaardverzakkingsoperatie

Bij elke operatie zijn complicaties mogelijk zoals trombose of een infectie (>1%). Specifieke complicaties na verzakkingsoperaties zijn er ook. In het overzicht van alle behandelmethodes kunt u ze vergelijken.

24/7 bereikbaar

Heeft u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? Via onze 24-uurs telefonische bereikbaarheidsdienst kunt u direct contact opnemen met een gynaecoloog. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Het telefoonnummer is 088 9000 500 en vindt u ook in de informatiemap die u voor uw behandeling krijgt en in de Bergman Behandel App.


Volgende pagina's

Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.