Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Zorgkaart client waarderingen

Zorgkaart client waarderingen - drs. Maarten van der List

Zorgkaart Nederland Zorgkaart Nederland waarderingen live feed Live feed

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.
Cijfer 3.1
Lees meer
Ik kwam voor een second opinion bij Maarten van der List, nadat ik in een ander ziekenhuis incorrect was gediagnosticeerd met een "gekneusde schouder". Van der List kan heel goed de juiste diagnose (AC luxatie graad 3 + gedraaid schouderblad) stellen en uitleggen hoe het allemaal in elkaar zit. Hij weet dat heel precies. Hij kan ook goed vragen beantwoorden, hetzij wat haastig. Maar de behandeling bestond uit: je moet leren leven met je handicap, je krijgt fysiotherapie. Een operatie zou geen verbetering brengen, volgens hem. Fysiotherapie had helaas in de daar aan voorafgaande maanden geen noemenswaardig resultaat opgeleverd en de maanden daarna werd het helaas ook niet veel beter. Ik kon niet meer werken, sporten, reizen met het ov, activiteiten ondernemen, zitten op stoelen zonder leuningen en ik had elke dag erg veel pijn. Dat was niet het leven dat ik wenste voor mezelf. Gelukkig vond ik een arts in het buitenland die wel de noodzaak van een gezond leven inzag, hij gaf aan dat er grote verbetering mogelijk was en hij wilde mij opereren. En met resultaat: ik werk weer, ik sport, ik maak verre reizen en ik kan weer naar theatervoorstellingen. Alles wat ik niet had gekund als ik in de Bergmankliniek was gebleven. En het belangrijkste is: de pijn is met negentig procent verminderd!Van der List is een kundig arts, maar ik denk dat hij minder naar zijn eigen ideeën (en die van de verzekeraars?) moet handelen en meer naar de individuele patiënt moet kijken. Arts en patiënt moeten samen naar het probleem en de oplossing kijken. Ik voelde me niet serieus genomen, ik kreeg geen ruimte om de zaak vanuit mijn perspectief te belichten. De beslissing werd voor mij genomen, ik had geen enkele inbreng. Gelukkig vond ik elders een goede orthopeed die het wél serieus nam en mij mijn leven terug heeft gegeven.Van der List is een prima arts, maar niet voor iedereen.... - drs. Maarten van der List - 19 juni 2019Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen

Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.