Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Zorgkaart cliënt waarderingen - drs. Marlies van den Berg

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

Cijfer 9.1
Lees meer

Na mijn ski ongeluk kon ik snel bij Medinova terecht. Ik werd meteen aan M.E. Van den Berg gekoppeld wegens ervaring en specialisme. De mogelijke gevolgen van mijn ski ongeluk werden tijdens het eerste onderzoek duidelijk omschreven. Na mijn MRI scan werd de uitslag uitvoerig besproken en kwam ik erachter dat mijn voorste kruisband (VKB) volledig gescheurd was. De behandelopties en adviezen werden daarna goed besproken, maar de keuze lag bij mij. Uiteindelijk ben ik toch voor de operatie gegaan met tot nu toe een positief resultaat. M.E. Van den Berg gaf mij voor de operatie nuttige adviezen zoals het aanschaffen van een hometrainer en al naar de fysiotherapeut gaan. De fysiotherapie praktijk werd ook door haar gecontroleerd of deze geschikt was voor mijn herstel. Na de operatie gaf Van den Berg mij nog een aantal adviezen en vertelde dat de operatie gelukt was. Daarna lag het proces volledig in de handen van mijn fysiotherapeuten en mijzelf. Nu ben ik 2/3 maanden verder en ik ben al erg positief over het resultaat. Ik loop voor op schema en over een jaar kan ik alle sporten weer doen die ik hiervoor deed. M.E. Van den Berg toont interesse in mijn herstel en is ook zeer positief over het resultaat. Ik raad deze arts aan wanneer u denkt een sportblessure te hebben aan uw knie. De klacht wordt serieus genomen en er wordt een duidelijk advies gegeven. Ze neemt de tijd om het probleem goed uit te leggen wanneer je het niet zo goed begrijpt.... - drs. Marlies van den Berg - 23 mei 2019


Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.