Casusbespreken t.b.v. wel/niet verwijzen

Wilt u weten of het raadzaam is om een patiënt te verwijzen? Vul dan onderstaand formulier in. Beschrijf daarbij kort de casus (zonder patiëntnaam en geboortedatum). Ons streven is om op werkdagen uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. 

Dit formulier komt voort uit een afspraak die gemaakt is tussen huisartsen (LHV) en medisch specialisten (FMS) om samen het aantal fysieke verwijzingen naar het ziekenhuis te beperken. Het doel is het stuwmeer aan zorgvraag op te lossen dat is ontstaan na de corona-uitbraak.


Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:


  *   =   verplicht veld

  
  Informatie aanvraag
  Contact opnemen

  Maak een afspraak

  Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

  Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  Naam:
  E-mailadres:
  Telefoonnummer:
  Locatie:

  Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
  Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Bergman Clinics

  Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

  Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

  *Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.