Nieuws

Bergman Clinics onderschrijft Integraal Zorg Akkoord

Afgelopen week is het Integraal Zorg Akkoord gesloten. Het akkoord is getekend door partijen die medische zorg in Nederland mogelijk maken.

Lees meer

15 oktober 2022: Open dag Bergman Clinics Bewegen | Arnhem

Nieuwe kliniek aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 hele dag geopend voor geïnteresseerden.

Lees meer

Arjen Radder wordt nieuwe CEO van Bergman Clinics Group

Naarden, 21 juli 2022 - De Raad van Commissarissen van Bergman Clinics Group heeft Arjen Radder (55) als nieuwe CEO benoemd. Arjen Radder start per 1 september aanstaande.

Lees meer

Zorgverzekeraar DSW en Bergman Clinics sluiten meerjarige overeenkomst

Zorgverzekeraar DSW en Bergman Clinics hebben als onderdeel van hun samenwerking en partnerschap een nieuwe, driejarige overeenkomst afgesloten, voor de periode 2022 tot en met 2024. 

Lees meer

Bergman Clinics zet in op uitbreiding van samenwerking focusklinieken en zorgpartners in regio’s voor verdere beperking van verlies aan gezonde levensjaren

Het RIVM heeft in haar recente rapport over de impact van uitgestelde zorg op verlies van gezonde levensjaren geconstateerd dat de het verlies van gezonde levensjaren door uitstel van staar-, knie-, en heupoperaties boven de 300.000 jaren ligt. Daarbij geeft het RIVM ook aan dat de extra inzet van focusklinieken afgelopen jaren heeft geresulteerd in het behoud van meer dan 47.000 gezonde leve…

Lees meer

Bergman Clinics verhuist naar nieuwe en grotere locatie in Arnhem

Op 27 juni opent de nieuwe focuskliniek van Bergman Clinics | Bewegen haar deuren in de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 in Arnhem. Door de extra ruimte op de nieuwe locatie is de capaciteit toegenomen, waardoor er tevens plaats is voor een radiodiagnostisch centrum – waaronder een MRI - en een pijnpolikliniek. Daarnaast kunnen cliënten, als vanouds, in de focuskliniek terecht voor or…

Lees meer

Podcastserie Dokters in Dialoog is live!

Vandaag is de podcastserie van Bergman Clinics ‘Dokters in Dialoog’ gericht op de huisarts live gegaan. In deze podcastserie gaat huisarts Femke van Gennip in elke aflevering met één van onze specialisten in gesprek over een specifieke aandoening of behandeling. In het gesprek wordt er natuurlijk ook gesproken over andere aandoeningen en behandelvormen van het betreffende…

Lees meer

Maand van de Macula

De gehele maand juni staat in het teken van maculadegeneratie. Ook Bergman Clinics | Ogen vraagt deze maand extra aandacht voor deze oogaandoening.

Lees meer

Uitbreiding van ons zorgaanbod: corneatransplantaties

Sinds vandaag heeft Bergman Clinics | Ogen het zorgaanbod uitgebreid met corneatransplantaties: het (gedeeltelijk) verwijderen en vervangen van troebel hoornvlies door een donor transplantaat.

Lees meer

Bergman Clinics opent nieuwe focuskliniek in Den Bosch met zes specialismen onder één dak

In de onlangs geopende focuskliniek van Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch kan de cliënt vanaf heden terecht voor alle planbare behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk (Bey by Bergman Clinics), Huid & Vaten en onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging (Memira by Bergman Clinics). Bij medische indicatie en na verwijzing door de huisar…

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.