Nieuws

Uw medische gegevens van Bergman Clinics beschikbaar in uw PGO

Het is vanaf nu mogelijk uw medische gegevens van Bergman Clinics op te halen in uw PGO. Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of website. In een PGO kunt u verbinding maken met het elektronisch patiëntendossier van verschillende zorgverleners, zoals van de huisarts, het ziekenhuis of een gespecialiseerde kliniek. Zo haalt u als cliënt een kopie van uw medische gegevens o…

Lees meer

Vroegdiagnose darmkanker vergroot kans op genezing

Hoe vroeger je darmkanker opspoort, des te beter is het te behandelen. Dankzij het bevolkingsonderzoek darmkanker wordt darmkanker vaak al in een voorstadium ontdekt. Maart is wereldwijd darmkankermaand. Deze is bedoeld om mensen attent te maken op de zeven signalen die kunnen duiden op darmkanker.

Lees meer

Bergman Clinics, ONVZ en Johnson & Johnson MedTech slaan de handen in elkaar voor een Value Based Health Care Project

Bergman Clinics, ONVZ zorgverzekeraar en Johnson & Johnson MedTech (J&J) zijn een unieke samenwerking aangegaan. Deze samenwerking gaat over uitkomstgerichte zorg bij de inzet van knieprotheses.

Lees meer

ZKN verwelkomt Emile van Oorschot als nieuw bestuurslid ZKN

Emile van Oorschot, CEO van Bergman Clinics Nederland, is per 1 januari 2023 toegetreden tot het bestuur van branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Het bestuur van ZKN bestaat uit directieleden werkzaam bij ZKN-klinieken. Emile van Oorschot neemt daarmee het stokje over van Paul Degenhart, CFO bij Bergman Clinics. ZKN heet Van Oorschot van harte welkom in het ZKN-bestuur en dank…

Lees meer

Zilveren Kruis en Bergman Clinics sluiten 3-jarige overeenkomst

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis en Bergman Clinics sluiten vandaag opnieuw een meerjarige overeenkomst voor een periode van 2023 tot en met 2025. Met de overeenkomst leveren zij samen een bijdrage aan het toegankelijk houden van planbare zorg voor iedereen in Nederland. Korte wachttijden, hoge kwaliteit en persoonlijke zorg zijn de basis voor de overeenkomst. Door de meerjarige afspraak is daarnaas…

Lees meer

Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking!

2022 was wederom een uitdagend jaar voor het zorgstelsel met helaas nog lange toegangstijden voor o.a. planbare medische zorg.

Lees meer

Bergman Clinics ondertekent Green Deal 3.0 ‘Samen werken aan Duurzame Zorg’

‘We vinden het belangrijk om zo’n landelijk initiatief te ondersteunen. Samen staan we sterker!’ Naarden, 8 december 2022 – Bergman Clinics heeft vandaag tijdens het landelijke ondertekenmoment in Amersfoort de Green Deal 3.0 ‘Samen werken aan Duurzame Zorg’ ondertekend. De Green Deal zet in op de verduurzamingstransitie in de zorgsector en maakt de acties voor…

Lees meer

Bezoek zorgconsulenten ONVZ focuskliniek Bewegen | Arnhem

Afgelopen week hebben de zorgconsulenten van zorgverzekeraar ONVZ onze kliniek Bewegen in Arnhem bezocht. Zorgconsulenten bemiddelen hun verzekerden naar diverse zorgaanbieders zoals Bergman Clinics, omdat verzekerden advies willen of omdat zij op een (lange) wachtlijst staan.

Lees meer

Zorgverzekeraar ONVZ en Bergman Clinics sluiten opnieuw een meerjaren-overeenkomst

Zorgverzekeraar ONVZ en Bergman Clinics sluiten opnieuw een meerjaren-overeenkomst, nu voor drie jaar, van 2023 tot en met 2025. De samenwerking is een verlenging van het reeds bestaande partnerschap en stuurt op de kernthema’s van het IZA (Integraal Zorg Akkoord): passende zorg & toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg.

Lees meer

Aevitae en Bergman Clinics hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor twee jaar over de periode 2023 tot en met 2024

De afspraken sturen op twee kernthema’s die aansluiten bij de transformatie van het zorgstelsel zoals ingezet met het IZA (Integraal Zorg Akkoord): passende zorg & toegankelijkheid en hoge kwaliteit & persoonlijke zorg.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!