Informatie voor verwijzers

Heeft u vragen? Bel ons directe telefoonnummer 088 9000 599

Samen de medische zorg beter maken..

Tekst a|A     Contrast +|--

Schouder- en knieklachten, visusklachten, blaas- en bekkenbodemzorg, maag- en darmklachten, zorg voor uiterlijk, huid & vaten? 80% van de zorg die Bergman Clinics biedt, is verzekerde zorg. Jaarlijks verwijzen er meer dan 7.000 huisartsen naar Bergman Clinics.

Focus. Aandacht. Resultaat.

Bergman Clinics specialiseert zich in veelvoorkomende behandelingen in de zeven categorieën Bewegen, Ogen, Vrouw, Maag & Darm, Hart, Uiterlijk, Huid & Vaten. In meer dan 50 focusklinieken zijn verspreid over heel Nederland. We werken nauw samen met verschillende ziekenhuizen zoals AMC, UMCU en VUmc. 

Hoge waardering door cliënten

Patiënten behandelen we als cliënten. We zijn trots op de hoge waarderingen op Zorgkaart Nederland, het onafhankelijke platform voor cliëntervaringen in de gezondheidszorg.

100% vergoed

Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Een behandeling die valt binnen het basispakket wordt daarom gewoon 100% vergoed na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Uiteraard dient uw patiënt wel rekening te houden met het eigen risico.

Snel een afspraak

Wij streven ernaar dat uw patiënt altijd binnen twee weken bij ons op een regulier consult kan komen. Voor operatieve ingrepen streven wij ernaar dat uw patiënt twee weken na de diagnose geopereerd kan worden.

 
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.