Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Informatie voor verwijzers

U kunt uw patiënten naar Bergman Clinics verwijzen voor klachten met betrekking tot orthopedie, oogzorg, dermatologie, spataderen, KNO, gynaecologie, maag en darm, hart en uiterlijk. Meer dan 80% van de zorgproducten die Bergman Clinics biedt betreffen verzekerde zorg en meer dan 7.000 huisartsen verwijzen samen 200.000 patiënten per jaar.


Focus. Aandacht. Resultaat.

Bergman Clinics specialiseert zich in veelvoorkomende behandelingen met acht focusprogramma's Bewegen, Ogen, Vrouw, Maag & Darm, Hart, Uiterlijk, Huid & Vaten en KNO. In meer dan 50 focusklinieken zijn we verspreid over heel Nederland. We werken nauw samen met verschillende ziekenhuizen zoals het AMC, UMCU en VUmc. 

Hoge waardering door cliënten

Patiënten behandelen we als cliënten. We zijn trots op de hoge waarderingen op Zorgkaart Nederland, het onafhankelijke platform voor cliëntervaringen in de gezondheidszorg.

100% vergoed

Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Een behandeling die valt binnen het basispakket wordt daarom gewoon 100% vergoed na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Uiteraard dient uw patiënt wel rekening te houden met het eigen risico.

Snel een afspraak

Wij streven ernaar uw patiënt altijd binnen twee weken bij ons op een regulier consult te ontvangen. Voor operatieve ingrepen streven wij ernaar uw patiënt twee weken na de diagnose te opereren.

 

Heeft u vragen?

Bel ons directe telefoonnummer voor verwijzers

088 9000 599
Contact opnemen
 
Vestigingen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.