Assisteer mij
Assisteer mij

Informatie voor verwijzers

Heeft u vragen? Bel ons directe telefoonnummer 088 9000 599

Samen de medische zorg beter maken..

Tekst a|A     Contrast +|--

Schouder- en knieklachten, visusklachten, blaas- en bekkenbodemzorg, maag- en darmklachten, zorg voor uiterlijk, huid & vaten? 80% van de zorg die Bergman Clinics biedt, is verzekerde zorg. Jaarlijks verwijzen er meer dan 7.000 huisartsen naar Bergman Clinics.

Focus. Aandacht. Resultaat.

Bergman Clinics specialiseert zich in veelvoorkomende behandelingen in de zeven categorieën Bewegen, Ogen, Vrouw, Maag & Darm, Hart, Uiterlijk, Huid & Vaten. In meer dan 50 focusklinieken zijn verspreid over heel Nederland. We werken nauw samen met verschillende ziekenhuizen zoals AMC, UMCU en VUmc. 

Hoge waardering door cliënten

Patiënten behandelen we als cliënten. We zijn trots op de hoge waarderingen op Zorgkaart Nederland, het onafhankelijke platform voor cliëntervaringen in de gezondheidszorg.

100% vergoed

Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Een behandeling die valt binnen het basispakket wordt daarom gewoon 100% vergoed na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Uiteraard dient uw patiënt wel rekening te houden met het eigen risico.

Snel een afspraak

Wij streven ernaar dat uw patiënt altijd binnen twee weken bij ons op een regulier consult kan komen. Voor operatieve ingrepen streven wij ernaar dat uw patiënt twee weken na de diagnose geopereerd kan worden.

 
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.