Informatie voor verwijzers

U kunt uw patiënten naar Bergman Clinics verwijzen voor klachten met betrekking tot orthopedie, oogzorg, dermatologie, spataderen, KNO, gynaecologie, maag en darm en uiterlijk. Meer dan 80% van de zorgproducten die Bergman Clinics biedt, betreffen verzekerde zorg en meer dan 7.000 huisartsen verwijzen samen 230.000 patiënten per jaar. Wanneer u uw cliënt van een digitale verwijzing voorziet, kan in de meeste gevallen direct online een afspraak gepland worden.


Focus. Aandacht. Resultaat.

Bergman Clinics specialiseert zich in veelvoorkomende behandelingen met onze focusprogramma's Bewegen, Ogen, Vrouw, Maag & DarmUiterlijk, Huid & Vaten en KNO. In meer dan 75 focusklinieken zijn we verspreid over heel Nederland. We werken nauw samen met verschillende ziekenhuizen zoals het UMCA, UMCU en VUmc. 

Hoge waardering door cliënten

Patiënten behandelen we als cliënten. We zijn trots op de hoge waarderingen op Zorgkaart Nederland, het onafhankelijke platform voor cliëntervaringen in de gezondheidszorg.

100% vergoed

Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Een behandeling die valt binnen het basispakket wordt daarom gewoon 100% vergoed na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Uiteraard dient uw patiënt wel rekening te houden met het eigen risico. 

Snel een afspraak

Bij Bergman Clinics kan uw patiënt snel terecht voor een eerste consult of poliklinische afspraak. U kunt hier onze toegangstijden bekijken.

Wij streven ernaar uw patiënt altijd binnen twee weken bij ons op een regulier consult te ontvangen. Voor operatieve ingrepen streven wij ernaar uw patiënt twee weken na de diagnose te opereren.

 

Contact   opnemen
 
Vestigingen
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!