Blogs

Heuppijn tijdens of na het wandelen

Heuppijn tijdens of na het wandelen kan behoorlijk vervelend zijn en je wandelplezier flink bederven. Laten we eens duiken in de mogelijke redenen achter deze pijn en bekijken wat je eraan kunt doen om weer zorgeloos te kunnen genieten van je wandelingen.

Lees meer

Wat is een voetbalknie en hoe kom je van je klachten af?

Een voetbalknie is een veelvoorkomende blessure die vooral sporters, waaronder voetballers, hardlopers en fietsers treft. Deze aandoening kan leiden tot pijn en ongemak rond de knie, wat de prestaties aanzienlijk kan beïnvloeden.

Lees meer

Tips van MDL-arts Meike Hirdes om refluxziekte te verlichten

Refluxziekte, ook wel bekend als gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), is een veelvoorkomende aandoening waarbij maagzuur regelmatig terugvloeit naar de slokdarm, wat leidt tot brandend maagzuur. Wereldwijd lijdt meer dan 13% van de bevolking aan deze klachten. Gelukkig zijn er diverse manieren om de symptomen te verminderen. MDL-arts Meike Hirdes deelt haar waardevolle tips om maag- en ref…

Lees meer

Hoe herken je een ontsteking in je knie?

Een ontsteking in de knie kan verschillende oorzaken hebben, zoals een slijmbeursontsteking, meniscusletsel, artrose/slijtage of een ontsteking van het kniegewricht zelf. Het is belangrijk om een ontsteking in een vroeg stadium te herkennen om verdere schade te voorkomen.

Lees meer

Is fietsen goed voor je knie?

Fietsen is een activiteit die je veel plezier en beweging biedt, en het heeft ook veel voordelen voor je knieën. Naast dat fietsen een fijne en verfrissende manier is om buiten te zijn, heeft het ook een goede invloed op de gezondheid van je kniegewrichten. In een wereld waarin veel mensen problemen hebben met hun knieën, is het begrijpelijk dat mensen die hiermee te maken hebben, zich a…

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.