prof. dr. Bas Veersema

Gynaecoloog
BIG-nummer: 59024442501
prof. dr. Bas Veersema

Bas Veersema (1957) werkt sinds 2016 bij Bergman Clinics als gynaecoloog. Tot voor kort was hij tevens werkzaam in het UMC Utrecht als Manager Divisie Vrouw en Baby en hoogleraar benigne gynaecologie, waar hij zich vooral bezig hield met vrouwspecifieke aandoeningen. Hij heeft zich gespecialiseerd in zogenaamde Minimale Invasieve Chirurgie en heeft daarbij grote ervaring opgedaan in hysteroscopische en laparoscopische sterilisatie van vrouwen. 

Lees meer

Tevens is hij gespecialiseerd in het verwijderen van Essure veertjes, fragmenten en Filshie Clips. Inmiddels is hij met pensioen, maar heeft hij besloten om zijn expertise nog aan te bieden aan vrouwen met problemen na sterilisatie en vrouwen die graag gesteriliseerd willen worden.

Promotie

Na zijn opleiding tot gynaecoloog in het VU Medisch Centrum Amsterdam en het St Elisabeth Ziekenhuis in Haarlem heeft hij een fellowship gevolgd in de voortplantingsgeneeskunde en endocrinologie in het VU Medisch Centrum. In 2014 promoveerde prof. dr. Veersema aan de VU Medisch Centrum te Amsterdam op het onderwerp: Hysteroscopic Sterilization.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.