Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | 's Hertogenbosch

Hugo de Grootlaan 20-22
5223 LC
's Hertogenbosch


Openingstijden:

Even weken:
Donderdag: 09:30u - 17:00u

Oneven weken:
Maandag: 08:30u -  17:00u
Donderdag: 13:00u - 18:30u

NB. De operatie en eerste na-controle vinden op locatie Hilversum plaats.Overige informatie

Spreekuur:

In 2021 krijgen wij in Den Bosch een nieuwe spreekuurlocatie, tot die tijd bevindt het spreekuur zich op een tijdelijke locatie in het MRI centrum. Omdat deze locatie niet geheel in stijl is met Bergman Clinics | Uiterlijk brengen wij hier voor onverzekerde zorg geen kosten voor het consult in rekening. Wanneer u verwezen wordt, worden de kosten van het consult gedeclareerd bij uw zorgverzekering.

Bereikbaarheid

De spreekuurlocatie van Bey by Bergman Clinics Den Bosch bevindt zich in het MRI centrum op de Hugo de Grootlaan 20 te ’s-Hertogenbosch. 

Met de auto

Vanuit Amsterdam/Utrecht

Neem de A27 en A2/E25 naar de Hambakenweg in 's-Hertogenbosch. Neem afrit 47-Maaspoort vanaf de A59.
Ga verder op de Hambakenweg. Neem de Nelson Mandelalaan naar de Hugo de Grootlaan.

Parkeren 

U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Paleiskwartier. Wanneer u bij de hoofduitgang de garage uitkomt dan vindt u aan uw rechterhand het MRI Centrum. Daarnaast kunt u ook in de zijstraten van de Hugo de Grootlaan betaald parkeren.

Met het openbaar vervoer

Het MRI Centrum is gelegen op de hoek van de Hugo de Grootlaan en de Bordeslaan op circa 5 minuten lopen van centraal station Den Bosch.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.