Zorgkaart cliënt waarderingen - Abnormaal bloedverlies

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

10.0

Respectvol

Vrouw | Heerenveen - 22 maart 2023

Lees meer
8.3

Fijne kliniek, artsen luisteren, nemen de tijd. Heb een veilig gevoel gehad.

Vrouw | Hilversum - 21 maart 2023

Lees meer
9.9

Korte wachttijd. Duidelijke uitleg en fijne gynaecoloog

Vrouw | Ede - 24 februari 2023

Lees meer
10.0

Fijne locatie, prettige mensen. Je wordt gezien en ze nemen de tijd. Iedereen is vriendelijk. Heel anders dan in een overvol ziekenhuis.

Vrouw | Amsterdam Zuidoost, AMC / De Rode Luifel - 18 januari 2023

Lees meer
8.1

Ik kon heel snel terecht voor mijn behandeling en de communicatie verliep duidelijk en snel. Personeel was erg vriendelijk en er heerste een ontspannen sfeer....

Vrouw | Hilversum - 24 december 2022

Lees meer
10.0

Zelf aan de huisarts een doorverwijzing gevraagd naar Bergman Vrouw. Je kon er snel terecht! De intake was een uitgebreid en fijn gesprek er zijn onderzoeken gegaan en alles is besproken. Zelf ben ik er voor abnormaal bloedverlies geweest en er is een vleesboom geconstateerd. Deze is verwijdert samen met de binnenkant baarmoederwand voor het bloedverlies. Dagopname alles perfect regels , goede uitleg echt helemaal top!...

Vrouw | Hilversum - 17 december 2022

Lees meer
9.7

Zorgvuldig, klantvriendelijk, klacht wordt serieus genomen.

Vrouw | Amsterdam - 28 oktober 2022

Lees meer
10.0

Complete ervaring bij de kliniek is zeer goed.

Vrouw | Hilversum - 18 oktober 2022

Lees meer
9.0

Ik ga niet meer naar een regulier ziekenhuis!

Vrouw | Hilversum - 17 oktober 2022

Lees meer
7.7

Er werd goed geluisterd, er was ruimte tot meedenken. Geen lange wachtlijst.

Vrouw | Ede - 21 september 2022

Lees meer
7.6

Kundige arts

Vrouw | Amsterdam Zuidoost, AMC / De Rode Luifel - 31 juli 2022

Lees meer
10.0

Super fijn geholpen in de Bergman Clinics Vrouw. De kortere wachttijden waren voor mijn een zegen. Na de operatie heel snel opgeknapt waardoor ik weer kon gaan deelnemen aan het leven. Ik ben een half jaar heel ziek geweest en na de operatie knapte ik zienderogen op. 3 weken na de baarmoeder-eileiders- en 1 eierstokverwijdering kon ik alweer werken en nu voel ik mij beter dan jaren daarvoor. Dankzij de Bergman clinics, 4 weken na het consult al geopereerd. Ik raad het iedereen aan. Voor evt. toekomstige behandelingen denken mijn man en ik voortaan eerst aan Bergman Clinics met hun kundige artsen....

Vrouw | Hilversum - 24 juli 2022

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!