Zorgkaart cliënt waarderingen - Borstvergroting

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

10.0

Fantastisch personeel! Kundige verpleegkundigen en de zeer ervaren arts hebben mij zeer goed geholpen! Ik ben erg tevreden!

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 26 mei 2023

Lees meer
9.9

Zeer tevreden over de bergmankliniek in hilversum, kundige arts, dr Beekmans en vriendelijk personeel

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 17 mei 2023

Lees meer
9.9

Vanaf dat ik de borstprotheses heb gekregen, had ik klachten. Pijn in de borsten. Er werd verteld dat dat normaal was, dat je lichaam er aan moet wennen. Diverse keren naar de huisarts geweest met klachten. Echo's, mammografie, scan, onderzoek plastisch chirurg gehad, elke keer werd er gezegd dat er niks aan de hand was. Ik voelde me niet serieus genomen en ging twijfelen aan mezelf. Ik wilde de protheses verwijderd hebben. Bij Bergman trof ik dr Lichtenegger. Zij zag meteen waarom ik pijn had, de hoogste gradatie in kapselvorming. Deze protheses moesten er zsm uit! Eindelijk iemand die de pijn erkende. 3 maanden later zijn ze verwijderd. Wel had ik veel littekenweefsel, door het kapsel. Daar had ik een trekkend pijnlijk gevoel Met lipofilling is dit nu opgelost. Eindelijk geen pijn meer. Dr Lichtenegger is heel gespecialiseerd, open, eerlijk, superaardig, neemt de tijd voor je vragen. Ze ziet wat implantaten doen bij vrouwen en spreekt zich uit! Een voorbeeld voor vele andere artsen....

dr. Franziska Lichtenegger - 12 mei 2023

Lees meer
9.9

Heel goed en netjes geholpen.

drs. Jarl Tielemans - 11 mei 2023

Lees meer
8.9

Ik werd goed begeleid om uiteindelijk zelf voor de juiste keuze te gaan! Erg prettig en betrouwbaar

dr. Thierry Guitton - 25 apr. 2023

Lees meer
10.0

Het was gewoon goed verzorgd schoon netjes goede hulpverleners

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 13 apr. 2023

Lees meer
8.6

Ik ben tevreden omdat de zorgverlener mij goed heeft ondersteund tijdens het maken van de juiste keuze en mij hierin goed heeft behandeld.

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 4 apr. 2023

Lees meer
9.1

Zeer professionele kliniek, met geweldige zorg/nazorg. Deskundige chirurg met mooi resultaat.

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 4 apr. 2023

Lees meer
10.0

Ontzettend goed begeleidt tijdens hele traject. Dr. Guitton stelde me enorm op mijn gemak, straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Erg prettig in de samenwerking....

dr. Thierry Guitton - 30 mrt. 2023

Lees meer
8.4

Goede en nette communicatie. Verzorgd personeel.

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 5 mrt. 2023

Lees meer
10.0

Ik ben hier gekomen voor een borstvergroting, een maand later kon ik al terecht voor de operatie. Ik ben vandaag 6 weken verder, ik heb totaal geen pijn meer, alles is heel mooi geworden, ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden. De mensen hebben mij zeer professioneel behandeld en waren ook ontzettend lief. Ik heb niks slechts aan te merken. Ik raad mensen deze kliniek zeker aan. Hier een zeer tevreden klant. Bedankt ....

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 1 mrt. 2023

Lees meer
10.0

Het ging om het vervangen vd borstprothesen (niet in lijst). Professioneel, betrokken en persoonlijk.

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 22 feb. 2023

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!