Zorgkaart cliënt waarderingen - Heupslijtage/Heupprothese

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

8.7

Ik ben goed begeleid en uitstekend behandeld. Ik ben zeer tevreden over de behandeling, de expertise en communicatie van de orthopeed.

Bewegen | Rijswijk - 8 jun. 2023

Lees meer
8.7

Bij Bergman ben ik na het eerste consult binnen 2 maande geholpen aan een nieuwe heup. Duidelijke uitleg, afspraken en zorg maken het traject duidelijk en aangenaam. Kortom Goede en snelle zorg....

Bewegen | Breda - 31 mei 2023

Lees meer
8.6

Zeer tevreden. Mogelijk iets meer tijd voor patiënt voor uitleg

Bewegen | Arnhem - 30 mei 2023

Lees meer
10.0

Op elk vlak: perfect! Vooral het niet alleen gelaten worden voor de operatie is top!

Bewegen | Rotterdam - 30 mei 2023

Lees meer
9.7

Vriendelijk personeel!

Bewegen | Rotterdam - 30 mei 2023

Lees meer
8.0

daar heb geen verstand van, ben keurig behandeld alleen is het probleem niet opgelost

Bewegen | Rijswijk - 29 mei 2023

Lees meer
9.9

Zeer tevreden. Geen pijn meer. Kan alles weer.

Bewegen | Breda - 28 mei 2023

Lees meer
8.1

Ik ben tevreden omdat alles wat ik heb ondergaan vooraf goed was besproken. En de operatie geen nadelige gevolg heeft opgeleverd.

Bewegen | Naarden - 28 mei 2023

Lees meer
10.0

Zo zou zorg moeten zijn. Persoonlijker en erg vriendelijk. Korte lijnen en snelle behandeling. Echt top Als je voor het eerst van je leven een operatie moet ondergaan, in mijn geval de heup, dan kan ik het alleen maar van harte aanbevelen....

Bewegen | Rijswijk - 27 mei 2023

Lees meer
10.0

Dokter Bouma wekt vertrouwen in het contact. Komt zeer deskundig over. Luistert naar je verhaal en geeft heldere uitleg. Straalt een soort jongensachtige luchtigheid uit, terwijl aan alles te merken is, dat hij geconcentreerd de zorg rondom de ingreep zeer serieus neemt. Dat geeft het gevoel in zeer goede handen te zijn. Uitermate tevreden!...

drs. Heinse Bouma - 27 mei 2023

Lees meer
9.9

Wat ik als heel prettig heb ervaren is de goede, bijna gezellige, sfeer in de kliniek. Terwijl aan alles merkbaar is, dat de goede zorg en goede afloop van de behandeling voorop staat. Het feit ook dat de arts een echt gesprek met je aangaat, terwijl een assistent het gesprek typt. Alle zorg eromheen, de anesthesie voorbereiding en nazorg, alles wekt veel vertrouwen. En geeft daarom rust....

Bewegen | Naarden - 27 mei 2023

Lees meer
10.0

Alles liep helemaal perfect, de vooronderzoek, bespreking, operatie en nazorg!

Bewegen | Naarden - 26 mei 2023

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!