Zorgkaart cliënt waarderingen - Heupslijtage/Heupprothese

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

10.0

Heb eerst een knieprothese in deze kliniek 5 jaar geleden gekregen. Uiterst tevreden verlopen en was weer snel op de been. Gisteren 1 december 2022 geopereerd en heb ik een heupprothese gekregen. Was erg nerveus en zag er tegenop. 500% meegevallen. Verplegend personeel super aardig en behulpzaam. Artsen zijn top. Alles wordt goed doorgesproken. Ik zou iedereen deze kliniek aanraden. Heb alleen maar fijne en prettige ervaringen. Andere heup moet ook nog en laat het hier weer doen....

Bewegen | Rijswijk - 02 december 2022

Lees meer
7.6

prima behandeld

Bewegen | Naarden - 30 november 2022

Lees meer
8.1

Ik ben heel erg tevreden over alles eigenlijk. Het is een geoliede machine. Personeel erg vriendelijk en begaan. Top zorg!

Bewegen | Rijswijk - 30 november 2022

Lees meer
10.0

Ben door orthopedisch chirurg drs. Heinse Bouma met goed resultaat aan mijn heup geholpen. Hij is een deskundige chirurg en communiceert helder.

Bewegen | Amsterdam - 29 november 2022

Lees meer
10.0

Complimenten aan alle zorgmedewerkers voor de vriendelijke en persoonlijke behandeling

Bewegen | Rijswijk - 29 november 2022

Lees meer
8.4

Snelle afspraak, weinig uitloop van de afspraak, eventuele operatie snel bekend.

Bewegen | Naarden - 29 november 2022

Lees meer
9.1

deskundigheid personeel en efficientie zeer goed.

Bewegen | Naarden - 28 november 2022

Lees meer
9.1

informatie was duidelijk. Je kreeg gelegenheid voor het stellen van vragen. Je wordt serieus genomen. Je kon altijd bellen of een mail sturen wanneer iets je niet duidelijk was of wanneer je andere vragen had. antwoord was er dezelfde dag of een dag later....

Bewegen | Naarden - 27 november 2022

Lees meer
9.9

een zeer prettige en uiterst comfortabele kliniek waardoor je je eerder in een hotel dan in een ziekenhuis waant. Ook het personeel, zowel de dokters als het verplegend personeel zijn zeer deskundig, behulpzaam en vriendelijk. Het eten is buitengewoon goed en de kamers zijn zeer comfortabel....

Bewegen | Rijswijk - 27 november 2022

Lees meer
9.7

Iedereen is vriendelijk

Bewegen | Rijswijk - 27 november 2022

Lees meer
9.9

Mijn ervaring is dat alles goed is verlopen vanaf gesprek één tot operatie en veder verloop tot einde behandeling..

Bewegen | Rijswijk - 27 november 2022

Lees meer
10.0

Alles was perfect geregeld

Bewegen | Naarden - 27 november 2022

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!