Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Zorgkaart cliënt waarderingen - Huidkanker

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

8.1

Correcte benadering, duidelijke uitleg

Huid & Vaten | Alkmaar - 20 januari 2022

Lees meer
8.3

Dr. Hartog luistert goed en is zeer kundig.

Huid & Vaten | Alkmaar - 20 januari 2022

Lees meer
7.7

Prima geregeld korte wachttijd en netjes behandelt.

Huid & Vaten | Haarlem - 20 januari 2022

Lees meer
10.0

accuraat en deskundigheid.

Huid & Vaten | Doetinchem - 15 januari 2022

Lees meer
8.0

afstemming snelheid hulp klantvriendelijk

Huid & Vaten | Doetinchem - 07 december 2021

Lees meer
9.0

prettige mensen: menselijke maat; niet alleen techniek

Huid & Vaten | Enschede - 21 oktober 2021

Lees meer
8.3

Behandelend arts leren kennen in het ziekenhuis van mijn woonplaats Amstelveen. Zeer vriendelijke en empathische dermatoloog. Toen hij ging werken in Haarlem met hem meegegaan omdat ik niet van behandelend arts wilde veranderen. Als hij zou vertrekken zou ik weer kiezen voor een arts in mijn eigen regio....

Huid & Vaten | Haarlem - 12 oktober 2021

Lees meer
8.3

Het was helemaal goed, eerlijke en vriendelijk. Behulpzaam...

Huid & Vaten | Alkmaar - 05 oktober 2021

Lees meer
7.0

Ik heb er een hekel aan als afspraken niet worden nagekomen. Meer dan 20 minuten uitlopen zonder enige communicatie vindt ik storend. Ik heb er grote moeite mee als je op vrijdag tegen 5 uur je het gevoel krijgt dat men naar huis wil....

Huid & Vaten | Hilversum - 21 september 2021

Lees meer
8.2

Vriendelijk en kleinschalig.

Huid & Vaten | Alkmaar - 21 september 2021

Lees meer
6.2

Bij thuiskomst was één wenkbrauw een stuk hoger doordat er huid was weggehaald. Ik schrok omdat mijn gezicht a symmetrisch was. Ik had dit graag direct gehoord bij de ingreep. Later trok dit bij en is het nu wel goed. Maar ik heb er wel erg mee gezeten. Na verloop van tijd kwam er iets uit de wond steken. Ik dacht dat dit mss kankercellen waren die uit de wond groeide. Dit bleek een onderhuidse hechting. Maar ik wist helemaal niet dat deze waren gebruikt. Het gevolg was dat de wond niet goed kon genezen en er meer litteken is te zien. Ik kon wel direct terug komen en het personeel was vriendelijk. Dat ik bang was dat mijn gezicht scheef zou blijven voelde ik mij niet gehoord....

Huid & Vaten | Hilversum - 14 september 2021

Lees meer
10.0

altijd snel een afspraak plannen, nemen goed de tijd voor je.

Huid & Vaten | Enschede - 14 september 2021

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.