Zorgkaart cliënt waarderingen - Psoriasis

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

8.6

prima kliniek.

Huid & Vaten | Ede - 10 jul. 2024

Lees meer
8.8

Deskundig, vriendelijk en met aandacht behandeld.

Huid & Vaten | Enschede - 10 jul. 2024

Lees meer
4.5

Ontsteking en geen nazorg, bij balie verwezen naar huisarts

Huid & Vaten | Haarlem - 9 jul. 2024

Lees meer
8.2

Mijn Psoriasis is moeilijk te behandelen. Maar na jaren onder behandeling ben ik tevreden hoe het er nu uitziet. Het gaat nooit helemaal weg

Huid & Vaten | Haarlem - 2 jul. 2024

Lees meer
8.9

Zorgverleners kwamen deskundigheid over. Behandeling werkte goed. Omgang was prima

Huid & Vaten | Doetinchem - 30 mei 2024

Lees meer
5.9

ik had ernstige psoriasis en daardoor een snelle ontwikkeling van een huidtumor. arts beoordeelde het op het blote oog niet als kwaadaardig, want zoveel ervaring. ik kreeg een afspraak mee voor over 3 maanden. thuis voelde het niet goed en weer opgebeld. ik kon toen een maand later terecht waarop ik zei kan het niet sneller? nee kon niet, mijn reactie was dan ga ik wel naar mijn huisarts daar kan ik overmorgen terecht en toen was er een gaatje voor 2 weken later. bleek dus een kwaadaardig tumortje te zijn, lichte vorm maar toch! ik moet veel moeite doen om contact te krijgen, app werkt al langere tijd niet en dat hoor je pas als je er zelf over begint. ik kreeg zalf mee waar ik wel een jaar mee vooruit kon, zonder gekeken te hebben, psoriasis zat overal! 2 dagen smeren ipv een jaar! of ik wel begreep wat chronisch betekent! ik had medicijnen tegen hoge bloeddruk, die psoriasis verergeren maar daar werd niks mee gedaan! geen voedingsadviezen!...

Huid & Vaten | Alkmaar - 23 mei 2024

Lees meer
7.6

Goed en duidelijk gesprek over mijn klachten gehad.

Huid & Vaten | Haarlem - 18 mei 2024

Lees meer
10.0

Snel aan de beurt voor een eerste consult en snelle behandeling daarna. Duidelijke aanpak, behandelingen altijd op tijd.

Huid & Vaten | Haarlem - 17 mei 2024

Lees meer
8.1

Ik ben zeer tevredenheid met mijn behandelingen en de zorgverleners.

Huid & Vaten | Haarlem - 26 apr. 2024

Lees meer
9.4

Telefonisch beter bereikbaar zijn

Huid & Vaten | Enschede - 26 apr. 2024

Lees meer
8.9

Ik kon snel terecht en werd netjes op tijd geholpen.

Huid & Vaten | Hilversum - 25 apr. 2024

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.