Zorgkaart cliënt waarderingen - Vaginale Verzakking

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

10.0

De gehele zorg van het eerste consult tot de laatste controle was top. Fijne begeleiding van arts en zorg personeel. Ook de nazorg thuis was goed. Een volgende keer kies ik weer voor de Bergman Clinics....

Vrouw | Hilversum - 30 november 2022

Lees meer
10.0

Zeer fijne ervaring met deze kliniek!

Vrouw | Hilversum - 29 november 2022

Lees meer
9.7

Goede begeleiding hele lieve geduldige arts

Vrouw | Hilversum - 27 november 2022

Lees meer
7.4

Nabehandeling is er nooit gekomen omdat het hulpmiddel nooit is binnengekomen.meerdere malen contact over gehad . Erg jammer.

Vrouw | Hilversum - 27 november 2022

Lees meer
9.4

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Bergman Clinics. Ik vond de wachttijd erg meevallen, eigenlijk veel sneller dan verwacht, ben in Hilversum geopereerd, heb daar naar omstandigheden een fijne overnachting gehad, klachten nadien worden serieus opgevangen en worden niet weggewimpeld, er wordt ook actie ondernomen. Mocht ik de tijd terugdraaien, dan was mijn keuze hetzelfde geweest. Het waren pittige ingrepen (blaas, baarmoeder en endeldarm), het is nu wel wat beter geworden. De ergste klachten zijn nu een stuk minder of bijna verdwenen. Na ongeveer een jaar (september 2023) is pas het eindresultaat bekend, dus nog even geduld hebben....

Vrouw | Hilversum - 25 november 2022

Lees meer
9.3

Deskundigheid en service

Vrouw | Hilversum - 24 november 2022

Lees meer
10.0

Fantastisch geholpen door de arts

Vrouw | Bilthoven - 24 november 2022

Lees meer
10.0

Fijne kliniek met kundige medewerkers op elk gebied.

Vrouw | Hilversum - 24 november 2022

Lees meer
7.7

is nog te snel na de ingreep om te beoordelen of het een hoger cijfer moet zijn

Vrouw | Amsterdam Zuidoost, AMC / De Rode Luifel - 21 november 2022

Lees meer
10.0

Ik heb weer mijn kwaliteit van leven terug.

Vrouw | Amsterdam - 19 november 2022

Lees meer
9.7

Alles klopt, de ontvangst, fijne artsen, verpleegkundigen, men is kundig en gespecialiseerd. Verder de mooie wachtruimte en kamers waardoor je verblijf eerder een hotelgevoel geeft dan een ziekenhuisopname. Ik ben superpositief over mijn behandeling....

Vrouw | Hilversum - 17 november 2022

Lees meer
9.1

Prima geholpen ,goed naar mij geluisterd.

Vrouw | Hilversum - 17 november 2022

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!