Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Informatie aanvraag en/of afspraak maken


Met dit formulier kunt u informatie aanvragen over een specifieke behandeling en een afspraak inplannen bij een medisch specialist. Voor het maken van een afspraak dient u een geldige verwijsbrief naar Bergman Clinics van de huisarts of medisch specialist in uw bezit te hebben.

Heeft u nog geen verwijsbrief maar toch een vraag?

Stelt u deze dan via de chat of door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar;

Maandag t/m donderdag: 8.00 - 20.00 uur

Vrijdag: 8.00 - 18:00 uur

Verzoek tot afspraak maken? Na verzending van dit formulier nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op.Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  Helaas hebben wij op dit moment geen brochure beschikbaar voor deze behandeling

  *   =   verplicht veld

  Bergman Clinics

  Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

   

   

  Bergman Clinics

   

  De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

  Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

  We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.