Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

prof. dr. Mark Hans Emanuel

Gynaecoloog
BIG-nummer: 39020856601
prof. dr. Mark Hans Emanuel

Prof. dr. Mark Hans Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan.

Prof. dr. Mark Hans Emanuel is internationaal erkend als één van de top-specialisten op het gebied van het Asherman-syndroom en heeft over dit onderwerp meer publicaties op zijn naam staan. Bij het Asherman syndroom bevinden zich verklevingen in de baarmoederholte, waardoor vrouwen met dit syndroom vaak niet zwanger kunnen raken.

 

Lees meer

Bij de behandeling van het Asherman-syndroom gebruikt Emanuel een speciale techniek waarbij een kijkoperatie gecombineerd wordt met röntgenbeeldvorming. Prof. dr. Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan. Ook werkt Emanuel nog steeds samen met gynaecoloog Miriam Hanstede (Spaarne Ziekenhuis), die door hem is opgeleid.

Emanuel studeerde cum laude af als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werd hij opgeleid tot gynaecoloog in het AMC in Amsterdam en in het Medisch Centrum Alkmaar. Sinds 1992 werkte hij in het Spaarne Ziekenhuis als gynaecoloog-opleider tot 2017. Sinds 2016 is hij ook verbonden aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, en vanaf 2020 aan Bergman Clinics | Vrouw.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.