prof. dr. Mark Hans Emanuel

prof. dr. Mark Hans Emanuel

BIG-nummer: 39020856601

Prof. dr. Mark Hans Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan.

Prof. dr. Mark Hans Emanuel is internationaal erkend als één van de top-specialisten op het gebied van het Asherman-syndroom en heeft over dit onderwerp meer publicaties op zijn naam staan. Bij het Asherman syndroom bevinden zich verklevingen in de baarmoederholte, waardoor vrouwen met dit syndroom vaak niet zwanger kunnen raken.

Bij de behandeling van het Asherman-syndroom gebruikt Emanuel een speciale techniek waarbij een kijkoperatie gecombineerd wordt met röntgenbeeldvorming. Prof. dr. Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan. Ook werkt Emanuel nog steeds samen met gynaecoloog Miriam Hanstede (Spaarne Ziekenhuis), die door hem is opgeleid.

Emanuel studeerde cum laude af als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werd hij opgeleid tot gynaecoloog in het AMC in Amsterdam en in het Medisch Centrum Alkmaar. Sinds 1992 werkte hij in het Spaarne Ziekenhuis als gynaecoloog-opleider tot 2017. Sinds 2016 is hij ook verbonden aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, en vanaf 2020 aan Bergman Clinics | Vrouw.


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.