Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

prof. dr. Mark Hans Emanuel

Gynaecoloog
BIG-nummer: 39020856601
prof. dr. Mark Hans Emanuel

Prof. dr. Mark Hans Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan.

Prof. dr. Mark Hans Emanuel is internationaal erkend als één van de top-specialisten op het gebied van het Asherman-syndroom en heeft over dit onderwerp meer publicaties op zijn naam staan. Bij het Asherman syndroom bevinden zich verklevingen in de baarmoederholte, waardoor vrouwen met dit syndroom vaak niet zwanger kunnen raken.

 

Lees meer

Bij de behandeling van het Asherman-syndroom gebruikt Emanuel een speciale techniek waarbij een kijkoperatie gecombineerd wordt met röntgenbeeldvorming. Prof. dr. Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan. Ook werkt Emanuel nog steeds samen met gynaecoloog Miriam Hanstede (Spaarne Ziekenhuis), die door hem is opgeleid.

Emanuel studeerde cum laude af als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werd hij opgeleid tot gynaecoloog in het AMC in Amsterdam en in het Medisch Centrum Alkmaar. Sinds 1992 werkte hij in het Spaarne Ziekenhuis als gynaecoloog-opleider tot 2017. Sinds 2016 is hij ook verbonden aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, en vanaf 2020 aan Bergman Clinics | Vrouw.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.