prof. dr. Mark Hans Emanuel

Gynaecoloog
BIG-nummer: 39020856601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mark Hans Emanuel
10
prof. dr. Mark Hans Emanuel

Prof. dr. Mark Hans Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan.

Prof. dr. Mark Hans Emanuel is internationaal erkend als één van de top-specialisten op het gebied van het Asherman-syndroom en heeft over dit onderwerp meer publicaties op zijn naam staan. Bij het Asherman syndroom bevinden zich verklevingen in de baarmoederholte, waardoor vrouwen met dit syndroom vaak niet zwanger kunnen raken.

 

Lees meer

Bij de behandeling van het Asherman-syndroom gebruikt Emanuel een speciale techniek waarbij een kijkoperatie gecombineerd wordt met röntgenbeeldvorming. Prof. dr. Emanuel biedt in samenwerking met UMC Utrecht het Asherman zorgprogramma aan. Ook werkt Emanuel nog steeds samen met gynaecoloog Miriam Hanstede (Spaarne Ziekenhuis), die door hem is opgeleid.

Emanuel studeerde cum laude af als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werd hij opgeleid tot gynaecoloog in het AMC in Amsterdam en in het Medisch Centrum Alkmaar. Sinds 1992 werkte hij in het Spaarne Ziekenhuis als gynaecoloog-opleider tot 2017. Sinds 2016 is hij ook verbonden aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, en vanaf 2020 aan Bergman Clinics | Vrouw.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mark Hans Emanuel
10.0

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!