Assisteer mij
Assisteer mij

Vrouw

Gespecialiseerde zorg bij abnormaal bloedverlies

"Mijn klachten waren heel persoonlijk. Gelukkig was de zorg dat ook."

Abnormaal bloedverlies

Tekst a|A     Contrast +|--

Iedere vrouw heeft er mee te maken: de menstruatie. In de vruchtbare levensfase heeft iedere vrouw een menstruatiecyclus. In deze cyclus, die 21 – 40 dagen kan duren is er altijd een paar dagen sprake van vaginaal bloedverlies, de menstruatie. Meestal duurt dat bloedverlies niet langer dan 7 dagen.
Wat is abnormaal vaginaal bloedverlies?

Met abnormaal vaginaal bloedverlies bedoelen we hevig bloedverlies bij de menstruatie, onregelmatig bloedverlies, bloedverlies na de overgang en bloedverlies na de gemeenschap. Abnormaal bloedverlies is voor iedere vrouw anders. Uw bloedverlies is abnormaal als het anders is dan het bloedverlies dat u gewend bent, of als u er last van heeft. Het kan verschillende oorzaken hebben, die over het algemeen goed te behandelen zijn met hulp van uw huisarts. Uw huisarts kan u voor verder onderzoek en behandeling doorverwijzen naar een gynaecoloog.

Bij ons kunt u snel terecht bij abnormaal bloedverlies

Als uw huisarts u voor verder onderzoek en behandeling heeft doorverwezen naar een gynaecoloog, wilt u waarschijnlijk snel weten wat de reden van uw klachten is. Bij Bergman Clinics | Vrouw kunt u direct terecht voor een afspraak met een gynaecoloog. Er staat een professioneel team voor u klaar, bestaande uit een gynaecoloog en eventueel een consulente.

Eerste consult bij abnormaal ulterien bloedverlies

Voor het maken van een afspraak bij onze kliniek is het nodig dat u een verwijzing van uw huisarts hebt.

Voorafgaand aan het eerste consult ontvangt u een vragenlijst om in te vullen voordat u bij ons komt. De vragenlijst gebruiken wij om uw klachten goed te begrijpen. Tijdens het gesprek zal de gynaecoloog of consulent met u over uw klachten praten en u een aantal vragen stellen. Het gaat dan om de klachten waar u op dat moment last van hebt, en ook over aandoeningen of ingrepen die u eerder in uw leven hebt gehad

Neem uw klachten serieus. blijf er niet mee rondlopen!

Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen over abnormaal ulterien bloedverlies en de mogelijke behandelingen bij Bergman Clinics | Vrouw, bel dan gerust op: 088 9000 500.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de wachttijden van deze behandeling?
Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele wachttijden.
Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?
Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.
Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?
We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?
Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Heeft u nog steeds vragen?

Neem contact op
Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.