The Hand Clinic verder als focuskliniek van Bergman Clinics

3 feb. 2022

De specialisten van The Hand Clinic en Bergman Clinics slaan de handen ineen. The Hand Clinic gaat verder als onderdeel van Bergman Clinics.

The Hand Clinic is per 1 februari 2022 onderdeel van Bergman Clinics. We heten alle cliënten en nieuwe collega’s van harte welkom. The Hand Clinic is een gerenommeerde focuskliniek op het gebied van hand- en polszorg en sluit uitstekend aan bij het zorgportfolio van Bergman Clinics.

Met de overname van The Hand Clinics breidt Bergman Clinics de dekking van haar zorgaanbod op het bewegingsapparaat verder uit vanuit een gedeelde visie op medisch planbare zorg. Daarbij staan kwaliteit, cliëntgerichtheid en efficiëntie centraal. Het goed planbare karakter van de hand- en polszorg die The Hand Clinics al veertien jaar biedt, past bij uitstek in de focuskliniek-setting waarin Bergman Clinics is gespecialiseerd.

Bergman Clinics voorziet een zorglandschap, waarin onder andere het zorgaanbod op het bewegingsapparaat in toenemende mate vanuit een landelijk netwerk van focusklinieken zal worden aangeboden. Dit geldt ook voor de planbare zorg die Bergman Clinics als specialist al aanbiedt op het gebied van orthopedie, oogheelkunde, gynaecologie, cosmetische chirurgie, maag- en darmziekten, dermatologie en vasculaire geneeskunde.

Wat betekent dit voor u als cliënt bij Bergman Clinics of The Hand Clinics?
Voor u als cliënt heeft deze overname geen gevolgen. U ontvangt de zorg zoals u die van beide focusklinieken gewend bent: cliëntgerichtheid, kwalitatief en efficiënt.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot deze overname dan kunt u contact opnemen via communicatie@bergmanclinics.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!